2777
2789

من پوست خیلی خشکی داره به نظرتون خوبه بخرم؟؟ روزی چندبار میشه استفاده کرد قبلش آبرسان بزنم میشه؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

اره خوبه مامان من میزنه ولی سینرش خیلی بهتره

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌تمام کرمای پوستم سیگله خیلی راضیم

عزیزم آبرسان داره سیگل؟ شما راضی هستی این ویتامین سی داری؟ 

پوستش تیره نشده؟ سینرش چطوریه؟ مرسی 🌺 

نه والا روشن تر شده البته یدوره از اون مصرف کرد الان فقط سینره فوق العادست چروکای ریزش کم عمق تر شدن خیلیی

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
عزیزم آبرسان داره سیگل؟ شما راضی هستی این ویتامین سی داری؟ 

من روشن کننده و ضد آفتابشو ۶ساله استفاده میکنم یه پوستی ساخته واسم بیاو ببین جالبش اینجاس قیمتشم زیاد نیس

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
نه والا روشن تر شده البته یدوره از اون مصرف کرد الان فقط سینره فوق العادست چروکای ریزش کم عمق تر شدن ...

مرسی 🌺 

من روشن کننده و ضد آفتابشو ۶ساله استفاده میکنم یه پوستی ساخته واسم بیاو ببین جالبش اینجاس قیمتشم زیا ...

چه خوب عزیزم 🌺 🌺 پس منم بخرم 🙏

من روشن کننده و ضد آفتابشو ۶ساله استفاده میکنم یه پوستی ساخته واسم بیاو ببین جالبش اینجاس قیمتشم زیا ...

سلام عزیزم ،شما هنوزم استفاده میکنی از کرم سی گل و ویتامین سی و ضدآفتابش؟