2777
2789

سلام 

میشه از خانه داری هاتون و یه سری اشپزی هاتون که باعث میشه تو کار خونه و اشپزی راحت باشید و همیشه خونتون تمییز و غذاهاتون خوشمزه بشه بگید . 

رمز و راز و فون و فن خانه داری و اشپزی

والا آشپزی کار خاصی نمیکنم کلا من و مادرم و مادربزرگم خوشمزه است دستپختمون

خونه داری ام هرچی ورداری همون موقع بذاری سرجاش به هم نمیریزه خونه شوهرمم عادت دادم به این

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم هنوز ولی کارای خونه با منه

هیچ وقت اجازه نمیدم کارام انباشته بشه 

به خاطر همین هر روز یه سری کاری مشخص رو انجام میدم

از اونجایی که خونمون همیشه مهمون داریم باید همیشه تمیز و مرتب باشیم

رمز و رازی ندارم، از شنبه تا ۴شنبه سرکارم، ۵شنبه به تمیز کاری و آشپزی میگذره، ماشین لباسشویی و جارو برقی و ...

طی هفته یکبار سرویس بهداشتی و میشورم، بچه هم نداریم سعی می‌کنیم طول هفته خیلی خونه نامرتب نشه تا ۵شنبه که تمیزکاری اساسی میکنم.

لزومی نداره همه کارا رو با هم انجام بدی. خانما میوفتن به جون خونه و می‌خوان یه روزه برق بندازن، خودشونو نابود می‌کنن. دو روز در هفته جارو و T بزن، یه روز دیگه گردگیری، روز کابینت تمیز کردن و وایتکس کاری، یه کشو و لباس مرتب کردن

بعضی کارها هم که روتینه. مثل جمع کردن ریخت و پاش بچه‌ها، پاک کردن گاز آخر شب یا بعد از هر وعده غذا، شستن دستشویی و....

آشپزی هم همیشه بدون چه موادی تو خونه هست. کم و کاستی‌ها رو اول یا آخر هفته تهیه کن. قبل خواب فکر کن ناهار فردا چیه؟ و...

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
لزومی نداره همه کارا رو با هم انجام بدی. خانما میوفتن به جون خونه و می‌خوان یه روزه برق بندازن، خودش ...

👌👌👌👌

امضات گلی 😍😍😍😍من عاشق دمی گوجه م 😋😋😋😋😋😅😅😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نظم  فقط  اگه لباسا بهم نریزه و اشپزخونه پر ظرف نشه  تمیز هستی     

کل کارای خونه نیم ساعت تا یه ساعت وقت می خواد   همت کنیم

برنامه روزانه من از هشت صبح

حیاط 

شیشه 

عسلی 

گلخونه

اتاقا 

لباسا 

ظرفا

جارو 

غذا 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

عزیزم از اشپزخونه شروع میکنم سعی کن هر بار ک اشپزی میکنی اگه چیزی ریخت رو اجاق گاز همون لحظه ی دستمال سطحی بکشی تا خشک نشه وبعدا برات تمیز کردنش سخت نشه هر روز رو کابینت ها ی دستمال بکش سینک رو بعد تموم شدن ظرف ها خشک کن هر هفته ی بار اگه لیوان های دم دستی وسینکت زرد شده بود با وایتکس یا پودر ماشین لباسشویی پاک کن نزار ابچکونت شلوغ شه 

هر نامرتبی رو بلافاصله مرتب میکنم.برنامه خاص دارم.مثلا هرروز جارو نمیکشم ولی گردگیری هرروز یا روزدرمیانه چون پنجره زیاد داریم و خاک میشینه.پسرم و همسرم کاراشونو خودشون انجام میدن.کمک خواستن کمک میدم.ولی اگه حسش نباشه خودمو اذیت نمیکنم که خونه دسته گل باشه!استراحت خودم مهمتره

من همین یه دونه ام!