2777
2789
عنوان

این بی بی چک قابل اعتماده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 81 پست

من امروز خونریزیم شروع شده😭😭😭 دارم سقط میکنم، دکتر برام دوباره آز بتا نوشت ولی گفت احتمال زیاد داری سقط میکنی... خیلی حالم بدههههه 😭😭😭

گفتم بیام اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شب میخوام برم ازمایش خون بدم .خیلی میترسم

♥️ان شاء الله خیره و دلت شاد بشه گلم♥️

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
ایشالا که دلم شاد بشه با منفی بودنش .ایشالا که دل شما هم زودتر شاد بشه با بارداری😍

ان شاء الله قسمت همه

مبارکه        

ممنون عزیزم، ولی متاسفانه ماه پیش سقط شد، دعا کن زودتر این انتظار اعصاب خورد کن تموم بشه😌