2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

99 بازدید | 10 پست

بچه ها خواب دیدم دندان نیشم درد میکنه ن زیاد بعد دست زدم لق بود خودم کشیدم وقتی دراوردم کمی آشغال روی دندونم بود بردم شستم سفید مثله برف شده بود ولی دندونم دراز مثل دندون گرگ بود از یدونه دندون دوتا کشیده بودم داشتم نگاش میکردم مادرشوهرم اومد دید گفت چقد خوشگله یکیشو بده بمن گرفت ازم اویزون کرد گردنش منم گفتم پس منم این یکی رو اویز گردنم میکنم بعدم از خواب بیدار شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا 

خب پس صدقه رو حتما بده . من خودم خوابی که میبینم و میترسم . میگم خدایا تعبیر بخیر کن . اگه خیری توش نیست تعبیرش از خودم و خانوادم دور کن . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

خیره ان شاءالله 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)