2777
2789

وای من تا حالا همچین چیزی نشنیدم

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی اگه کمی مطالعه کنی میبینی که چربی شیر مادر تغییر زیادی نمیکنه ، چون شما هر چی باشی شیر در یک محدوده ای همه مواد مورد نیاز بچه رو‌داره و چیزی کم و زباد نمیشه . این شمایی که از دست میدی . مثلا اگر چربی کمی مصرف کنی شیر همون چربی و داره ولی شما از بدنتون چربی از دست میدی. و همینطور در مورد بقیه مواد موجود در شیرتون مثل کلسیم و آهن و فغیره .. برای همینه که میگن مادرخوب بخوره که بعدا داغون نشه . اگه شما بدن مناسبی داری لزومی نداره چربی بخوری تا شیرت چرب بشه. قلم البته برای بالا رفتن آهن و مواد معدنی بدن خودت خوبه . با پیاز بزار بپزه مغزشو خالی کن آبشو بخور یا آش بپز . 

کنارش مولتی ویتامین بخور و مخصوصا شیر و کلسیم د 

چون از چربی بیشتر ایناست که از بدنت بره خطرناکه

کاربر قدیمی ام 🍭
وای من تا حالا همچین چیزی نشنیدم

حتما شیر خودشو میگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حتما شیر خودشو میگه

دیگه بدتر.

آخه من شنیدم به غذا می زنن

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
دیگه بدتر. آخه من شنیدم به غذا می زنن

منظورش اینه که خودش بخوره تا شیرش چرب بشه و نوزادش وزن بگیره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منظورش اینه که خودش بخوره تا شیرش چرب بشه و نوزادش وزن بگیره

اهان نکرد یه توضیح بده ، براش مهم نبود .

ممنون از شما. 

اهان نکرد یه توضیح بده ، براش مهم نبود . ممنون از شما. 

🤣 خواهش میکنم 💕