2777
2789
عنوان

بستری شدم. زایمان طبیعی. آمپول فشار

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دردت میاد زور بزن یکم تا زودتر بازبشی 

پرستارا میگن نزن ک چون دکتر نیستش واسه همون

من هر وقت دردم میومد زور میزدم یکم ۱ ساعت بعد زایمان کردم طبیعی طبیعی بودم هیچی نزدم از امپول تجربه ندارم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
واقعا زور مثل دستشویی؟ 

اره چون رو تخت زایملن ک بری اونجا میگن هر وقت دردت اومد زور بزن فقط 

چون طبیعی فقط با زوره 

الان ک دردت میاد یکم زور بزن زیاد نزن

بعد زایمانتم فقط فقط غذاها و خوراکی های ملین بخور تا یبوست نشی و هموروییدت بزنه بیرون چون طبیعی بدیش همینه بر اثر زور ادم یبوست میشه حسابی سبزیجات  سوپ جو شیر گرم خرما هرچی ک مقوی و ملینه بخور  جیغم نکش میدونم سخته ولی اینجور فقط انرژیت گرفته میشه به جای جیغ فقط نفس عمیق بکش دردت کمتر متوجه میشی

انشالله زایمان راحت و خوب داشته باشی و نی نی خوشگلت سالم بیاد بغلت 😍😍😍😍

الکی زور نزنی فقط وقتی ک دردت اومد 

زایمان کردی خبرم کن😉😉😉

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
وقتی دردت میاد زور بزن یکم تا زودتر بازبشی  پرستارا میگن نزن ک چون دکتر نیستش واسه همون من هر ...

اصلا درست نیست باعث ورم واژن میشه و زایمان رو عقب میندازه من دو ساعت بیشتر درد کشیدم به خاطرش

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔