2777
2789
عنوان

بیاید بیبی چکم زو ببینید بگید حامله ام یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 104 پست
دختر بزرگم ۱۰ ساله کوچیکه ۲ سال و دوماه اخه با این وضعیت جطور سومی رو بیارم

خوب شکر خدا سن بچه هات خیلی خوبه 

چه وضعیتی 

خدا خودش کمک می‌کنه 

نگران نباش

فقط شکر کن 

حتما حکمت داشته این هدیه گرانبها

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شکر خدا سن بچه هات خیلی خوبه  چه وضعیتی  خدا خودش کمک می‌کنه  نگران نباش فقط ...

عصر که فهمیدم سردرد شدید گرفتم

سقط کنم یه موجود زنده رو بکشم بدنیا بیارم تو این وضعیت بدبختی گرونی

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم

از بدنیا اوردنش عذاب وحدان میگیرم

عصر که فهمیدم سردرد شدید گرفتم سقط کنم یه موجود زنده رو بکشم بدنیا بیارم تو این وضعیت بدبختی گرونی ...

شما نمی‌خواد روزی شو بدی و شما تصمیم نگرفتی که 

خدا خواسته 

روزیش میرسه 

خدا بزرگه 

هرچی هم سخت باشه 

بهتر از عذاب وجدان و گرفتن جون بچه ات هست. 

سخت نگیر 

به خدا توکل کن 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

اره اره اره خیلی مبارک گلم ایشالاروزی من برام دعاکن

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
شما نمی‌خواد روزی شو بدی و شما تصمیم نگرفتی که  خدا خواسته  روزیش میرسه  خدا بزرگه ...

من همیشه شوهرم میگه رزق بچه رو خدا میده، هیچوقت رزقت کمتر نمیشه بلکه بیشتر هم میشه

خدایاشکرت