من برادرزاده ندارم ولی خیلی دوس دارم عمه بشم...راستی عمه شدن چه حسی داره؟؟؟برادزاده خیلی دوس داشتنیه؟
👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔 آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید. آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو... زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین... خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔 آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید. آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو... زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین... خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
برای من نبود بخاطر خیلی از اتفاقات ک دوس ندارم بیانشون کنم
ولی خیلی دوس دارم خاله بشم...
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
جیگول عمش هنوز دنیا نیومده سه ماه دیگه دنیا میاد دوماه بعدشم نی نیه خودم😃😍😍
دوس داشتم خودم دیرتر باردارمیشدم بیشتر با برادرزادم مشغول میشدم ولی فسقل خودم بیاد درگیرم میکنه😆
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...