2777
2789

سلام عزیزان.صبور باشید براتون تایپ کنم.هر سوال دارید بپرسید اخره سر جواب میدم

خانواده شوهرم روستا خونه دارن چندسال پیش که من نامزد بودم گفتم من دوست ندارم روستا زندگی کنم و نمیزاشتم عروسی بگیرن تا اینکه شوهرم،پدرشوهر و مادرشوهرم اومدن اصرار کردن که یه مدت بیا واستون خونه میخریم بعد برید.چهارساله یکسره به شوهرم یاداوری میکنم که باید بریم ولی لونم همیشه دست به سرم میکرد تا اینکه امروز بعد چندسال برای اولین بار رفتم از پدرشوهرم کمک بگیرم.گوش کنید ببینید حق با کیه

لطفا برای اینکه برم سر خونه و زندگی خودم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیگ لایک پلیز😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

امروز پدرشوهرم تنها خونه نشسته بود منم رفتم پیشش گفتم اقا یادته چندسال پیش اومدید منو راضی کردید اوردید اینجا با حرص جواب داد اره یادمه خب کع چی گفتم الانم با شوهر من صحبت کن.بزرگی کن بهش بگو تو به زنت قول دادی از اینجا ببریش.با حرص گفت برید من چیکار کنم.تو الان چندساله عروس مایی یه بار نشده لباس منو بشوری حیاط جارو کنی گفتم اگه کلفت میخوای من عروستم کلفت نیستم

مردا فقط قبل ازدواج چَشم زیاد میگن.بعدش دیگه به روی مبارک نمیارن.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
👍👍👍👍👍👍👍👍بیااااااه

تنکیو😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

اگه اینجور عروس میخواستی چرا اومدی دختر یکی یدونه از شهر گرفتی؟من خونه بابام پادشاه بودم الان کارم تموم شده بیام لباساتو بشورم.پس لباسشویی چیه اینجا.

خوبه مادرشوهر نبود.وگرنه قیمه قیمه ت میکرد.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...