2777
2789
عنوان

اگه بدونیدشوهرتون خیانت میکرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست

بدون یک لحظه تردید طلاق

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

به راحتی طلاق میگرفتم با یه دلیل محکم البته درصورتی که بچه نداشتم با وحود بچه خیلی سخت میشه

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه نداشتم جدا میشدم مهریمو هم میگرفتم

بدبختی اینجاست بچه داره زندگی خوبی هم نداره شوهرش معتادم هست ولی تاالان تحمل کرده فقط بخاطربچه بوده

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
جداالبته بگم شوهرخودم نیست خداروشکرشوهریکی ازدوستام😔😔😔

سختع خیلی سختع 

بنظرم ادم پوستش پاره میش

چقد عوضی ان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یعنی حالا زنداداشت نیست

نه خبرمرگش موقعی که میخواسته طلاق بگیره به خونواده شوهرش گفته بوده یه کاری میکنم دختراتون طلاق بگیرن مثل من بشن خییییلی آدم عوضیه

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
بدبختی اینجاست بچه داره زندگی خوبی هم نداره شوهرش معتادم هست ولی تاالان تحمل کرده فقط بخاطربچه بوده

معتاده دیگه تمومه بابای معتاد به چه درد میخوره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
به برادر شوهرت بگو که بفهمه برادرش به زنش نظر داشته قبلا که الانم هنوز دنبالشه

عزیزم اشتباه متوجه شدی زنداداش باشوهربوده

اگ یه مشاور خوب بره قطعا بهش خواهد گفت به خاطر بچت جدا شو چون این زندگی به اون بچه آسیب میزنه در واقع....چرا خانمای ایرانی اینقدر بدبختی آخه ...کسی که معتاده خیانتم کرده اصلا جای یک ثانیه فکر نمیذاره واسه بخشش 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

اگه بخوام سختیایی که این خانوم کشیده تعریف طولانیه ولی بخاطربچه هاش طلاق نمیگیره میگه نمیخوام اسم زن طلاق گرفته دنبالم باشه میگه بامعتادبودنش کناراومدم ولی اینکه بااون زنه باشه برام سخته ازوقتی زنداداشه طلاق گرفته این زن یه روزخوش نداره امروزفهمیده همش زیرسره اون زن عوضیه بودنگوتاالان اون شوهرروپرمیکرده مینداخته جون این زن بیچاره😢😢

ازتون میخوام براخودم شدن زندگیش دعاکنین خیلی حالش بده🤲🤲😔😔😔