yasnaaaii مدیر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 عنوان دکتر گفته باید iui انجام بدیم تا بارداربشم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست بچها اصلا دوس ندارم اینجوری کسی بوده ک iuiباید میشده ولی ب روش طبیعی حامله شده؟بیاید برام دعا کنید این ماه باردار بشم طبیعی با دارو😢 خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️ 1400/03/06 | 01:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 وای بهش چیزای مقوی بده خرما موز مغزیجات بجای نهار مغزیجات تقویتش کن تاثیر داره یعنی البته یه رژیم غذایی بارداری ام از ماما گرفتم اونم خرما و اینجور چیزا داره توش خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
ماهون۶۸ عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 1391 ن چیز دیگ نگف یه سری دارو داد گف اینارو مصرف کنه اگ نشد iui چ داروهایی؟خودتم دارو مصرف مبکنی؟ منم میترسم برم دکتر بگه ای یو ای
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 ب منم اینو گفته بودن ولی طبیعی باردار شدم جدی؟چیکار کردید؟دارو مصرف کردید یا چی میشه ب منم بگی خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 اگه میگن برو انجام بده مقاومت نکن انجام بده نشو حکایت من و شوهرم. شمام باید iui میشدید؟ خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 چ داروهایی؟خودتم دارو مصرف مبکنی؟ منم میترسم برم دکتر بگه ای یو ای ی سری دارو تقویتی اسپرمه الان اسید فولیک اینام نوشته ک جفتمون باید مصرف کنیم خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
ماهون۶۸ عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 1391 جدی؟چیکار کردید؟دارو مصرف کردید یا چی میشه ب منم بگی منم بارداری اول حتی گفتن ای وی اف ولی طبیعی باردار شدم ولی الان دومی نمیشه
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 خیلی زود نبست؟؟؟؟ نمیدونم والله خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 منم بارداری اول حتی گفتن ای وی اف ولی طبیعی باردار شدم ولی الان دومی نمیشه چیکار کردید؟مشکلتون چی بود؟الان مشکل چیه خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
آبج عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7857 شمام باید iui میشدید؟ بله از همون سال اول دکتر تا آزمایش شوهرم رو دید گفت ای یو ای.شوهرم واریکوسل گرید۱ داره.چنددوره دارو و آمپول استفاده کردم. شوهرم آمپول زد ولی بی فایده.تا اینکه بعد از کلی مقاومت بعد از ۴سال قبول کردیم و رفتیم آی یو ای
ftmeee عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 360 تاثیر داره یعنی البته یه رژیم غذایی بارداری ام از ماما گرفتم اونم خرما و اینجور چیزا داره توش من جای تو بودم فردا میرفتم دوجعبه خرما هرچقدرم میشع بشه کلی موز چهار مغز میگرفتم میاوردم یریز میدادم بخوردش خودممم چای زنجبیل میخوردم
ماهون۶۸ عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 1391 چیکار کردید؟مشکلتون چی بود؟الان مشکل چیه از همون اول شوهرم اسپرمش ضعیف بود واریکوسل داشت، همون ماهی که رفته بود وقت عمل بگیره باردارشدم خداروشکر. امپول hmg یادمه سه تا زده بود،بادوسه تا داروی دیگه.ولی الانم برای دومی مشکل داریم امپولم زده ولی جواب نداده
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 بله از همون سال اول دکتر تا آزمایش شوهرم رو دید گفت ای یو ای. شوهرم واریکوسل گرید۱ داره. چنددوره د ... وای ن من در اون حد نیستم شوهرمم حرفی نداره تا اخر تابستون نشم میرم iui,شما بار اول ک iui کردید باردار شدی؟ خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 من جای تو بودم فردا میرفتم دوجعبه خرما هرچقدرم میشع بشه کلی موز چهار مغز میگرفتم میاوردم یریز میدادم ... هرچقد میخاد بشه از لباس خریدنم میزنم خرج اینا میکنم فقط نتیجه بگیرم خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 از همون اول شوهرم اسپرمش ضعیف بود واریکوسل داشت، همون ماهی که رفته بود وقت عمل بگیره باردارشدم خدارو ... وای خداکنه هرچی زودتر بارداربشی عزیزم واسم خیلی دعا کن خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️