2777
2789
چه سوالی؟

سلام عزیزم شما این مدل گوشیو دارید؟

من تازه گرفتم اس ام اس ک میفرستن برام با اینکه اعلانش روشنه ولی روی صفحه نمیاد(یعنی تا نرم تو قسمت پیاما متوجه نمیشم کسی پیام فرستاده) شما میتونی کمکم کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترعموم داره 

چ کیفیت عکسی داره 

😍

مبارکتون باشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بپرس عزیزم 

سلام عزیزم شما این مدل گوشیو دارید؟

من تازه گرفتم اس ام اس ک میفرستن برام با اینکه اعلانش روشنه ولی روی صفحه نمیاد(یعنی تا نرم تو قسمت پیاما متوجه نمیشم کسی پیام فرستاده) شما میتونی کمکم کنی؟

سلام عزیزم شما این مدل گوشیو دارید؟ من تازه گرفتم اس ام اس ک میفرستن برام با اینکه اعلانش روشنه ولی ...

من nfc پوکو ایکس تری رو  دارم 

برو قسمت setting بعد notification ،تیک برنامه اس ام است رو روشن کن باید آبی بشه 

من nfc پوکو ایکس تری رو  دارم  برو قسمت setting بعد notification ،تیک برنامه اس ام است ...

اعلاناش روشنه نمیدونم چرا نمیاد.منم همین مدلو دارم

گیج شدم.

راستی بالای دوربین سلفی دیدی ک چراغ ال ای دی داره (چندتا نقطه ریز هست)واسه تو همشون روشن میشن؟

یا‌ یدونش؟

سلام عزیزم شما این مدل گوشیو دارید؟ من تازه گرفتم اس ام اس ک میفرستن برام با اینکه اعلانش روشنه ولی ...

سلام عزیزدل برو تو اعلان ها واسه من نوتیفیکشن هر کدوم که میخوای رو فعال کن واتساپ پیام هات و اینا اگه نشد بگو

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
سلام عزیزدل برو تو اعلان ها واسه من نوتیفیکشن هر کدوم که میخوای رو فعال کن واتساپ پیام هات و اینا اگ ...

اعلان پیامام روشنه اما نمیدونم چرا نمیاد.

واسه شما وقتی میس کال یا پیام نخونده دارید.کل اون چراغ ال ای دی بالا دوربین سلفی روشن میشه یا یکی از نقطه هاش؟

اعلان پیامام روشنه اما نمیدونم چرا نمیاد. واسه شما وقتی میس کال یا پیام نخونده دارید.کل اون چراغ ال ...

یکیش

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍