2777
2789
عنوان

درد بعد از عکس رنگی

1297 بازدید | 12 پست

سلام من شنبه با بیهوشی عکس رنگی انجامم دادم بعدش هیچ دردی نداشتم ،هیچی متوجه نشدم،

دو تا شیاف هم داده بودن بعد عکس استفاده کنم ولی یادم رفته بود استفاده کنم ،بعد عکس هم یکم ترشحات قهوه ای مانند داشتم که احتمال دادم ماده حاجب و بتادین باشه فقط یه ساعت اول

ولی الان پنج روزه گذشته از دیروز درد بدی در پهلو و تخمدان چپم هر از گاهی میگیره و خوب میشه،،

کسی تجربه داشته  ??

نتیجه عکس نیومده هنوز گفتند پست میکنند ولی تو عکسم هر دو لوله پر ماده حاجب شده بود فقط یه قسمت از  لوله چپم اندازه قطر بیشتری پر شده بود مثلا اگه قطرش یک بود تو این  یه نقطه به قطر  1.5پر شده و یکم تو چش میزنه این مشکل هست

عزیزم کاش عکس میفرستادی؛ ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون اگر انسداد یا چسبندگی باشه قشنگ می‌نویسه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گزارش عکس هنوز نیومده،،، گفتند شنبه،، چرا یه طرفم درد میکنه

اهان آخه گفتی هر دولوله پر شدن ؛ اینارو تو عکس می‌نویسن . درد که طبیعیه من تا ۳روز بعدش تو خواب نمیتونستم بغلطم ؛ به نظرم عین درد زایمان بود عکس رنگی برام

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

سلام من اون موقع دردی شبیه پریود شدید گرفتم و فورا تموم شد تا بعد ازظهرشم دیگه لکه بینی تموم شده یه لولم بسته بود که بازشد ولی یکهفته بعدش حرکات رحم و نبض وانقباض توتخمدان داشتم حالا بعد۱۲روزهمراهشده بادردنسبتا زیاد تو همون سمت با یه عالمه علائم حاملگی که دیگه بهش فکر نمیکنم ازبس این درد کلافم کرده شما چکار کردین متوجه شدیم دردبراچی بود نکنه خارج رحم باردارشدم آنتی بیوتیکم همکپسول خوردم هم آمپول زدم ودارم که باید بزنم راهنماییم کنین لطفا ممنونم

عزیزم درد بعد از عکس رنگی از چی بود؟ منم روز پنجمه که انجام دادم نمیدونم دردش از چیه

سلام من ازدکترم پرسیدم گفت واکنش رحمه مسکن استفاده کن ولی شما بادکترت صحبت کن اگه درت شدیده من که نفهمیدم ازچی بود ولی گذشت بی بی چکهای من مثبت میشد ولی دفع میشدن لانه گزینی موفق نداشتم