2777
2789
عنوان

گير دادن و دخالت همسر در امورات و حوصله هيچ كاري نداشتنه من

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
اهمیت نده از بس گوش کردی و هیچی نگفتی بدتر شده

لامصب یه جوریه ادم نمیتونه حرفشو‌گوش نده ولی خوب چیکار کنم میگه این قوانین سخته ولی زندگی رو‌منسجم میکنه😒نمیدونم این حرفارو از کجاش درمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت گیر هست یکم ،جوری باهات رفتار میکنه انگار بچه اش هستی  درمورد تذکر به پسرت انجام این رفتار ...

بعضی وقتا حس میکنم یه بچه پنج سالم🤦🏻‍♀️مرتب به بچه هم گیر میده 🤦🏻‍♀️

خب اگه دوسش داری کمی صبوری کن، کمی حاضر جواب باش، کمی مدارا کن تا بگذره. من ازش بیزار شده بودم د ...

ما شش ساله ازدواج کردیم ولی اصلا رفتاراش استیبل نشده🤦🏻‍♀️

سلام جسارتا عادیه دوست کرد داشتم.میدونم.اخلاقتون با ما فارس ها فرقش زیاده شماها سهل گیرتر هستین،اجازه بدید بگذره.پسرتون تفاوت رفتار شما وپدرش براش عادی میشه.لازم شد حتما یه مشاور خوب ببینید.البته نحوه کلام همسرتون با پسرتون صحیح نیست.چون سروکارت با کودک فتاد...پیشنهاد کنید کتابهای تربیت فرزند بخونن

سلام جسارتا عادیه دوست کرد داشتم.میدونم.اخلاقتون با ما فارس ها فرقش زیاده شماها سهل گیرتر هستین،اجاز ...

راستش نميدونم ..ولي من سهل انگار نيستمهمسرم خيلي حساسه ولي قرار گذاشتيم تا ٦ سالگي فقط فارسي حرف بزنه بعدش به مرور كردي يادش ميدم

راستش نميدونم ..ولي من سهل انگار نيستمهمسرم خيلي حساسه ولي قرار گذاشتيم تا ٦ سالگي فقط فارسي حرف بزن ...

جسارت نشه عزیزم سهل گیر با سهل انگار فرق داره.شما ملایم.تزید همسرتون مقرراتی 

حتما یه مشاوره برو،یه روز سرریز میکنی از تحمل ایشونم باید متعادل کنن رفتارهاشون درسته شما دوستش داری 

جسارت نشه عزیزم سهل گیر با سهل انگار فرق داره.شما ملایم.تزید همسرتون مقرراتی  حتما یه مشاوره ب ...

راستش منم پيشنهاد مشاوره دادم عزيزم ولي اصلا موافق نيست ميگه من عاديم تو هم خودتو با اين قوانين سازگار كن😒

راستش منم پيشنهاد مشاوره دادم عزيزم ولي اصلا موافق نيست ميگه من عاديم تو هم خودتو با اين قوانين سازگ ...

پس تنها برو مشاوره حتما،بذارید بهتون راهکار بده.کم کم دارید اسیب میبینید ازحرفاتون مشخصه