من یه گلدون سفلرش داده بودم امروز رسید دیدم سایز کوچیکشو برام فرستادن ینی از نظر قیمت ۵۰ تومن کمتر از چیزیه ک پول دادم حالا اگر نخوام مرجوعش کنم ۵۰ تومنو میدن بهم ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب من باید پست کنم چند روز بعد پولمو میدن و اینکه ادرس کجا باید بزنم
نه زنگ بزن پشتیبانی دیجی کالا ، اول وصل میشی به اپراتور ، فکر کنم میگه برای مرجوع فلان عددو بزن ، یا اگه نگفت فکر کنم باید خدمات پس از فروشو بزنی ، دیگه اینو خودت متوجه میشی من الآن یادم نیست، تو پیامات کد سفارش یا یه همچین چیزی هستش که باید وارد کنی ، بعد یکی جواب میده که باید بهش توضیح بدی چرا میخوای مرجوع کنی، بگو اندازش با اون چیزی که نوشته بود فرق میکنه... اونم ثبت میکنه و فرداش یکی میاد ازت میگیره ، پولتم به حسابت برمیگرده... البته من تو اطلاعات کاربریم یه شماره شبا وارد کردم، حالا نمیدونم این مبلغ به شماره شبایی که وارد میکنی برمیگرده ، یا به همون شماره کارتی که باهاش خرید کردی