2777
2789

کسی بوده که چندتا جنین انتقال داده باشه و فقط یکیش بگیره و در زمان فاصله انتقال تا آزمایشش درد کمر و خونریزی داشته باشه؟

یعنی تست بتا مثبت بشه ولی از ۳ تا جنین فقط یه جنین مونده باشه

میخوام بدونم اون جنین هایی که نمیمونن چی میشه؟ممکنه باعث خونریزی و درد بشه؟

روز دوازدهم انتقالمه... ۴ تا جنین انتقال دادن که گفت یکیش بی کیفیته

الان درد و خونریزی دارم.میخوام بدونم ممکنه از بین رفتن جنین ها باشه و میتونم به داشتن یه دونه شون امیدوار باشم با وجود این اوضاع؟😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پریود عزیزم.اون در حد ۳یا۵ سلوله

خونریزی های قبل موعد پریود چی؟ اگه یه دونه جنین بمونه خب مثبت میشه بتا..‌ پریودم در کار نیست دیگه که بخوان دفع بشن که

تا جایی که میدونم جاریم 2تا جنین براش انتقال دادن. فقط یکیشون گرفت. یادمه همینو ازش پرسیدم. گفت دکتر بهش گفته هر کدوم که نگیره خودش جذب میشه. ولی خب 4تا نمیدونم. چندتاشم بخواد دفع بشه که بدون درد و خونریزی نباید باشه. 

عزیزم انشاالله که همین دفعه مامان میشی.ولی  اگر نشد خدایی نکرده حتما آزمایش ایمنی و انعقادی بده.یه موقع هایی سیستم دفاعی بدن جنین رو پس میزنه.من این مشکلو داشتم

دفع با پریود اتفاق میوفته فک کنم اگه بتات الان مثبت باید امپول شیاف اینا استفاده کنی تابرات بمونه اخه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
تا جایی که میدونم جاریم 2تا جنین براش انتقال دادن. فقط یکیشون گرفت. یادمه همینو ازش پرسیدم. گفت دکتر ...

دارم دیونه میشم بس که سرچ کردم😭😭😭نه پریود میشم نه این لک بینی قطع میشه

دارم دیونه میشم بس که سرچ کردم😭😭😭نه پریود میشم نه این لک بینی قطع میشه

عزیزم خیلیا طبیعی هم که باردار میشن لکه بینی دارن. شما با استرس کاری میکنی که بدنت واکنش منفی نشون بده. بسپار دست خدا گلم

عزیزم انشاالله که همین دفعه مامان میشی.ولی  اگر نشد خدایی نکرده حتما آزمایش ایمنی و انعقادی بده ...

مرسی عزیزم... میخواستم انجام بدم این آزمایش رو ولی دکترم گفت بذار انتقال اولت انجام بشه حالا

بعد از انتقال هم بابت ایمنی و انعقادی دارو بهم داد

دفع با پریود اتفاق میوفته فک کنم اگه بتات الان مثبت باید امپول شیاف اینا استفاده کنی تابرات بمونه اخ ...

شنبه بایر برم بتا بدم

الانم روزی سه تا شیاف ۴۰۰ میذارم

آمپول پرولوتون ۵۰۰ هم زدم

عزیزم خیلیا طبیعی هم که باردار میشن لکه بینی دارن. شما با استرس کاری میکنی که بدنت واکنش منفی نشون ب ...

😭😭😭😭😭چکار کنم؟ چجوری بی تفاوت باشم؟ هم درد دارم و هم نگرانم

مرسی عزیزم... میخواستم انجام بدم این آزمایش رو ولی دکترم گفت بذار انتقال اولت انجام بشه حالا بعد از ...

اذیتت میکنن به خدا.منم این راه رو رفتم بعد ازدو تا سقط و  سه تا انتقال و دوتا uii منفی که دونه دونه میخوان راه هارو تست کنن .چند میلیون هزینه و فشار روانی که خودت الان داری تجربش میکنی.با این دوز بالای دارو.هیچ کدوم این کارو نکردن.خودم رفتم آزمایش دادم درمان کردم و طبیعی باردار شدم توی ماه اول