2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج azajoonخییییلی محشره یه خانم دکتر داروساز و دانشجوی دکترای نوروساینس که تو سوئد زندگی میکنند و فوق العاده با اراده هستند i_love_lifeهم خانم باسلیقه ای هستند mrs.giahiهم یه خانم محجبه ی ایرانی تو ایتالیا و طراح لباس هستند motiheidari هم یه انسان فوق العاده پرانرژی ple_ple_ta_molaghate_khodaهم یه پیج مذهبیه jenabkhan1که دیگه عاششششقشششم الان مشخصه که چقدر اینستاگرام بازم یا ادامه بدم؟؟؟
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
sadaff_beauty آموزش خود آرایی و انواع ماسک و... کانال تل.گرام هم داره romisplus هم اصول زیباپوشی و آراستگی رو میگه irstreetstyle عکس شیک پوش های ایرانی رو میذاره ، واسه ایده گرفتن از تیپ و استایل خوبه پیج مشابه بچه گونه اش هم اینه : fashion_kids_iran cinema_movie اخبار سلبریتی های هالیوود siasat_khanumane هم یه پیجیه ک آدمو یاد نی نی سایت میندازه .. ! eshghesafar پیج گردشگریه .. دوسش دارم .

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...