2777
2789
عنوان

كيا فيلر لب زدن؟ 👄

102 بازدید | 6 پست

من لبام نرماله فقط ميخوام ي ذررررره حجم دار تر بشه

و اينكه لبم صاف بشه 

بنظرتون چند سي سي بزنم؟

هزينه هر سي سي چقدره؟

شما چ جوري زديد؟ يني خانواده مشكل نداشتن؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

لایک

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا ۱۵۰۰ شده هزینه هر سیسی فیلر  من شنیدم حداقل یک سیسی باید زد بعد یه هفته نصفش جذب میشه& ...

فك كنم ي سي سي بس باشع ن؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️