2777
2789

دوستان میدونم یکم طولانیه، اما همش همینه، تایپ کردم کلا 

و اینکه لطفا کمک کنید، خودم عصبی ام

دوستان اعصابم خورده

لطفا کمکم کنید و راه حل بگید

( من وقتی احساس نکنم که مقصرم، اصلا نمیتونم عذر خواهی کنم)

من برازجان زندگی میکنم، دمای هوا نزدیک 40 درجه است ( بزنید گوگل هست) خب من به مامانم گفتم قبل از ساعت 10 بیاد دنبالم، منظورم 10 و ربع کم اینا بود

خلاصه من خودمم زود تر کارم تموم شد، تو این گرما منتظر موندم مامانم ساعت 10 و ربع اومد دنبالم

منم به شدت گرمم بود، حالا اون چهل دقیقه قبلش هم که کار داشتم، اصلا کولر نبود و تو فضای باز بودم

خب منم عرق فکر کنم رفته بود تو چشمام، چشمم رو نمیتونستم باز کنم و کلی اشک از چشمام اومد ( دلم میخواست بشینم گریه کنم همونجا اینقدر فشار بهم اومد) خلاصه دستام هم کثیف بود ( کرونایی به قولی، الکل و مایع نبود، دستمال کاغذی هم نبود) اومدم با پارچه لباسم چشمام رو خشک کردم، کلی مژه ریخت رفت تو چشمم، دیشب تا حالا هم نخوابیده بودم

از همه نظر عصبی بودم

مامانم که اومد یکم غر زدم

گفتم که من مردم تو این گرما، چرا زود نمیای

گفت تازه 10 و ربعه

گفتم من گفتم که قبل 10، بعدش هم تو این گرما 15 دیقه 15 ساله

اونم گفت باشه ببخشید، گفتم خواهش میکنم ( حق بدید عصبی باشم، من کلی استرس و کار دارم، بعد ایشون زیر کولر، سر ساعت نمیتونه بیاد دنبالم)

الان کلا باهام سرسنگینه جواب منو نمیده

در حالی که خودش هم وقتی گرمش بشه کلی عصبی میشه و غر میزنه یا وقتی حتی 2 دقیقه پشت در معطل بشه کلی داد و بیداد میکنه

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

الان چیکار کنم من

اصلا مقصر کیه

به منم حق بدین

اصلا بخوام عذر خواهی کنم بگم چی، بگم ببخشید نیم ساعت منو تو گرمای 40 درجه، زیر آفتاب نگه داشتی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ میزدی نیاد و با اسنپی چیزی برمیگشتی مامانته راننده ی اختصاصیت که نیست

خودش گفت میام دنبالت 

بخدا اصلا از این به بعد با تاکسی برمیگردم، من نمیدونستم قراره اینجوری بشه دیگه 

خودش گفت میام دنبالت  بخدا اصلا از این به بعد با تاکسی برمیگردم، من نمیدونستم قراره اینجوری بش ...

شما دیدی کارت زکد تموم میشه باید تماس میگرفتی 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم اینقد وسواس نباشه خودت بیشتر اذیت میشی بهتر از مامانت عذرخواهی کنی عزیزم چون بخاطره ی ربع دیر ...

میدونم کارم درست نبود ولی امروز همه چیز دست به دست هم داده بود عصبی بشم 

وگرنه قبلا هم دیر می‌کرد 

اما امروز واقعا بهم سخت گذشت 

چشم عزیزم عذر خواهی میکنم 🌺😘