2777
2789
اره ی سرچ بکن تو نت نوشته کبد جنین

😐😐😐 هیچ میدونستی گوگل هم نوشته افرادی مثل منو تو هست و اصلا بار علمی نداره 

هیچ میدونستی منم الان میتونم وبلاگ بزنم 

کبد ججنین چیه از گاز و شکر و کوکاس برای بدن خوب نیست چون قندش بالا و معده اسیدی میکنه 

کبد جنین دیگه از کجا اوردین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐چرا نصفه شبی رد دادین!!! 

😂😂😂😂😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اره منم اگهی دیدم ک نوسته بود کبد جنین شما را خریداریم پس بگو واسه توو نوشابه میخواستن

دارین شوخی میکنن دیگه 😐😐😐😐😐😐

چه خبره امشب 😂😐

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#

شما مطمئن باش کبد جنین توش بود ده هزار تومن نبود تو این گرونی، نهایت سوسکی چیزی بیفته توش

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
خب اره ک شوخی کردم اخه اینهمه کبد از کجا میخان بیارن. 😁 من برم سیگارمو بکشم رد دادم

😂😂😂😂😂😂😂😂 

@سباااا   اینم رفت جزو دسته گوجه سبزا و سالاد الویه ها😂😂

عووووق🤢🤮

خوبه زیاد نوشابه نمیخوریم😭

حالا چینیا میتونن کنار بیان ما ن🤢

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....