2777
2789
عنوان

خانمای باردار یا ماما توروخدا کمکم کنین التماس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیم ساعت

سفکسیم تو بارداری ایراد نداره حتی استامینوفن.ولی چندتا خوردن استامینوفن ممکنه رو حرکات بچه تاثیر بذاره کُند بشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

زنگ زدم گفت بیا از همتون ممنونم الان دارم میرم جوابش مینویسم فردا لایکتون میکنم خدافظ

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

الهی ک به خیری بگذره .. ولی دیگه با جون خودت و اون طفل معصوم بازی نکن..هیچ چیزی تو دنیا با ارزش تر از خودت و جیگر گوشت نیست.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

سلام خانما بهم گفتن مشکلی نداره اما باید خیلی مواظب باشم ممنون بابت راهنمایی ها دیشب🌹

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه قهوه ای با درد زیاد پریود داشتم. بعد تموم شد الان دوباره لکه صورتی دارم. کسی اینجوری شده تا حالا؟ 🤔

سلام خانما بهم گفتن مشکلی نداره اما باید خیلی مواظب باشم ممنون بابت راهنمایی ها دیشب🌹

سلام 

خداروشكر عزيزم🙏🏻تورو خدا طاقتتو بيشتر كن ميدونم تو بارداري هورمونا خيلي بهم ميريزه ولي بايد تحمل كني قران بخون توكل بخدا🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه ...

بزار حداقل ده روز از موعدت بگذره بعد بیبی چک بزن

سلام  خداروشكر عزيزم🙏🏻تورو خدا طاقتتو بيشتر كن ميدونم تو بارداري هورمونا خيلي بهم ميريزه ولي ...

قربونت عزیزم باشه مواظب هستم چون داشتم از دست میدادمش قدرشو دونستم الان