من با شوهرم دعوام شد قرص سفیکسیم 400حدود 5الی6تا خوردم با سه تا استامینوفن ساده الان پشیمونم چیکار کنم نمیتونم برم دکتر یه راه حلی بدین بچم چیزیش نشه یه وقت
خــــــــــدایا فرزندم را سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
سفکسیم تو بارداری ایراد نداره حتی استامینوفن.ولی چندتا خوردن استامینوفن ممکنه رو حرکات بچه تاثیر بذاره کُند بشه
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
الهی ک به خیری بگذره .. ولی دیگه با جون خودت و اون طفل معصوم بازی نکن..هیچ چیزی تو دنیا با ارزش تر از خودت و جیگر گوشت نیست.
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه قهوه ای با درد زیاد پریود داشتم. بعد تموم شد الان دوباره لکه صورتی دارم. کسی اینجوری شده تا حالا؟ 🤔