2777
2789
عنوان

وحشت از بی بی چک

208 بازدید | 25 پست

الان یک ماه از موعدم گذشته و پری نشدم. با توجه به مشکل ناباروری که داشتم و تجربه بیشمار بی بی چک های منفی ، میترسم بی بی چک بذارم. نمیدونم چی شده. خواهش میکنم بم قوت قلب بدید و راهنماییم کنید.

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه؟؟؟؟؟

چجوری تحمل کردی

پاشو دختر فردا اول صبح یه بیبی بزار

ان شاالله ایندفعه یه تجربه جدید و قشنگه

منم بیخبر نزار

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مخای حامله شی؟؟

دو ساله پدرم در اومده از دوا درمون ولی نمیدونم چرا نمیشم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
ازمایش خون بده این بار

در‌تجربه های تلخ قبلیم بیشتر از ۱۰ بار آزمایش خون دادم و منفی بوده.‌از اونم میترسم

دو ساله پدرم در اومده از دوا درمون ولی نمیدونم چرا نمیشم

ایشالله خدا بت بده خداب یکی زود بچه میده یکی دیر امر‌وز یکی ازفامیلامون فهمی‌د حامله ی دوتا بچه داره بچه کوچیکش ۱ سالشه حالا ک حامله ی مخاد سقط کنه از صب همش بش پیام میدم ک‌هیشکار نکنه ولی نمیفهمه میگ بچه نمخام بچه هام کوچیکت

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
یک ماه؟؟؟؟؟ چجوری تحمل کردی پاشو دختر فردا اول صبح یه بیبی بزار ان شاالله ایندفعه یه تجربه جدید و ...

تحمل که چی بگم! روزی صدبار مردم و زنده شدم. چون تنبلی تخمدان هم دارم همش دارم میگم نه مال بارداری نیست.الان خونه خودم نیستم برای زایمان خواهرم اومدم پیشش.‌ولی نمیدونم برگردم بتونم جرات بی بی چک پیدا کنم یا نه. همش میگم این بار هم الکیه

امیدوارم باردار باشی، شایدم کیست داری عقب انداختی

کیست ندارم ولی تنبلی دارم

همین الان بذاااار 😁 خبر حاملگیتم بده 

خدا از دهنت بشنوه