2777
2789
عنوان

فکر میکنم هک شدم😐

158 بازدید | 11 پست

کسی که می شناسمش درست موقع گریه کردم زنگ زد و بعد یه مدت حرف زدن و خنداندن بهم گفت دیگه  گریه نکنم و از این حرفا، در حالی که اصلا حالت غمگین پشت گوشی نگرفتم و اونم نمیدونستم که چه حالی دارم، تازه وقتی به شوخی ازش پرسیدم تو که آنقدر خوب پیشگویی میکنی که ناراحتم، بگو الان چی تنمه، با اینکه تا به حال این لباسم رو ندیده بود اما حدسش درست بود😐 خداییش انقدرم ازم دوره ، یه استان دیگست اون، دوست مجازیمه، باید برای رفع هک چیکار کرد؟

با هک کردن نمیشه لباس کسیو دید یا حالشو متوجه شد گل 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوربین گوشیم رو شاید هک کرده که دیده همه چی رو😐

دیگ اونقدر خفن نبوده 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....