2777
2789

هارد اینترنال لب تاب بوده.لبتاب خراب شده.هاردش رو برام درآوردن و اکسترنالش کردن.دسترسی به عکسام ندارم.زیادم هزینه نمیتونم بکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوکی.ببخشید یه سوال دیگه.به گوشی های مایکروسافت که سیستم عاملشوم ویندوز هست چی؟به اونا میشه هارد رو ...

ببینید برای اتصال هارد یا فلش به گوشی تنها کاری که باید بکنید اینه که یه مبدل بخرید (که یک طرفش گوشی خوره، یک طرفش فلش یا هارد خور)

من این مبدلو چند سال پیش مفت خریدم (۵ هزار تومن)

الانم باید ارزون باشه حالا یه مقدار از قبلا گرون تر

برید یه مغازه لوازم الکترونیکی بگید همچین چیزی می خواید

خیلی بی دردسر تره تا خزید لپ تاپ تازه یا پاور بانک

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ببینید برای اتصال هارد یا فلش به گوشی تنها کاری که باید بکنید اینه که یه مبدل بخرید (که یک طرفش گوشی ...

مبدل otgمنظورتونه؟اونو دارم و فلشم رو با اون به گوشی وصل میکنم همیشه و عکسای گوشی رو میریزم تو فلش یا بلعکس.ولی میترسم هارد رو به این کابل بزنم برای گوشی..میترسم اطلاعات هارد پاک شه.

مبدل otgمنظورتونه؟اونو دارم و فلشم رو با اون به گوشی وصل میکنم همیشه و عکسای گوشی رو میریزم تو فلش ی ...

نه، اگر گوشبتون ویروسی نباشه، اتفاقی برای هارد نمی افته

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه، اگر گوشبتون ویروسی نباشه، اتفاقی برای هارد نمی افته

جدی میگین؟تروخدا مطمئنین؟یعنی وصل کنم عکسا و فیلما رو نشون میده تو گوشی؟و میشه عکسا رو منتقل کرد به گوشی و بلعکس؟

آخه کامپیوتریه میگفت این کارو نکنین ریسکه و تو سایتا هم نوشتن خطرناکه ممکنه اطلاعات پاک شه..

جدی میگین؟تروخدا مطمئنین؟یعنی وصل کنم عکسا و فیلما رو نشون میده تو گوشی؟و میشه عکسا رو منتقل کرد به ...

والا من با هاردهای خودم انجام دادم اتفاقی نیفتاده

اخه خود مبدل خطری نداره، اگه خطری باشه از ویروش احتمالی تو گوشیه

اگر مطمئنید گوشی ویروسی نیست، تمام برنامه های پس زمینه رو ببندید، اینترنت رو قطع کنید، هارد بزنید بهش

هارد صرفا یه فلشه بزرگه، همین

یه حالت دیگه هم هست اینکه کلا برید کافی نت، اونم یه گزینه ارزونه