2777
2789
نه ولی چون خودش قطع رابطس و میونش خوب نیس جرئت ندارم بگم.البته طفلک ازدیشب چندباراحوالشوپرسیده و دیش ...

الان که خونه نیست یه سری لباس  اینا جمع کن. که بیاد ببینه جمع کردی. ببره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

جلو روی شوهرت زنگ بزن با بابات حال و احوال کن. ..  بعد بگو به خدا انقدر دلم میخواد پیشتون باشم ...

مردا با این کارا وقیح تر میشن اتفاقا باید به شوهرش بگه برنامه ریزی کن امروز یا نهایتا فردا منو ببر دیدن بابام نه خواهش و عجز و التماس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پدر عزیزت ایت الکرسی وچهارقل وصلوات فرستادم انشاالله ب حق قران خداشفاش بده وخوب بشه الهی امین.. ...

الهی هرچی ازخدامیخای بهت بده ممنونم عزیزم..مهربونم مرسی😘😘

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم دیشب چنددفعه گف بیاببرمت یاالان یاصب یاعصرک ازسرکار امدم..هروقت ک خودت  میگی اماهنوز ازسر ...

خوب پس با بردنت مشکلی نداره

باز خوبه حالشو میپرسه شوهر من بود حالشم نمیمرسید از من. نمیدونم شایدم میپرسید.

میگم شما دو سه تا لباس بزار تو ساک. بیاد ببینه. شاید خودش بگه پاشو بریم. یه صبح زود ببره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیشب چنددفعه گف اگ میخای ببرمت اماامروزهنوزخبری نشده ک ببره..انتظاردارم شرایطمودرک کنه

اونم نگه شما خووودت بايد پاشي پابرهنه بدويي پيش بابات

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ازصب جم کردم کاراموکردم ساکمم امادس

خوبه پس

بیاد ببینه حتما میگه بریم. 

ان شاءالله که حال پدرت خوب بشه عزیزم

سلام خوبی بهتری نی نی ت خوبه

سلام عزيزم بد نيستم

خودت خووبي؟❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوب دیگه دیشب چند بار گفته. دیگه هی نباید بگه که  خودت بگو ..

اره ازطرفی اون خودش چندبارگفته.اماازطرفی تازه امدم ازپیششون و راه دوره شوهرمم نممونه فقط منومیرسونه و برمی گرده میترسم..ازطرفی هم انتظاردارم خودش شرایطمودرک کنه.ولی خب اگ چیزی هم نگم ممکنه فک کنه خانوادم برام ارزش ندارن

شوهری که با بابات قهره میخای چیکار تورو قرآن حوصله داری 

عزیزم من عاشق شوهرمم.و بخاطریه سری مسائل دلخوره.امیدوارم زودترکینه هاروکناربزارن فقط

مردا با این کارا وقیح تر میشن اتفاقا باید به شوهرش بگه برنامه ریزی کن امروز یا نهایتا فردا منو ببر د ...

عزیزم الان شرایط استارتر فرق میکنه. همسرش قطع رابطس. یهو به درگیری زن و شوهر هم کشیده میشه

وقتی با زبون خوش میشه کاری و انجام داد با دعوا چرا؟؟

اره ازطرفی اون خودش چندبارگفته.اماازطرفی تازه امدم ازپیششون و راه دوره شوهرمم نممونه فقط منومیرسونه ...

همین که ساک جمع کردی یعنی خانوادت برات ارزش دارن

بعدم راه دوره درسته سخته برسونه و برگرده ولی نمیشه ام که نری.

اومد بهش بگو 

عزیزم الان شرایط استارتر فرق میکنه. همسرش قطع رابطس. یهو به درگیری زن و شوهر هم کشیده میشه  وق ...

میدونم اگ بهش بگم منومیبره.اون ک جلوی منونگرفته فقط خودش نمیاد.وگرنه چپ میره راست میادحاله بابامومیپرسه و میگ بگوفشارنیاره روخودش