2777
2789

امروزمرخص شده اماقلبش خرابه و خیلی دردداره.دیشبم حالش اورژانسی بدبوده.دلم میخادبرم دیدنش.درصورتی ک تازه ازدیدنشون امدم...شوهرم خودش قطع رابطس امااگه بگم منومیرسونه ..دیشب گف میبرمت اماامروزاصن هیچی نمیگه ک بیابریم..ب نظرتون چیکارکنم؟خودم بهش بگم؟برم یانرم؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

وااا بلند شو برو عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي ديدن بابات وايميسيييي اون بگه ببرمت ياا نه!!😐😐😐😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شما با شوهرت تعارفت داری ؟ اون باید بگه پاشو برو 

نه ولی چون خودش قطع رابطس و میونش خوب نیس جرئت ندارم بگم.البته طفلک ازدیشب چندباراحوالشوپرسیده و دیشب گف میبرمت.اما امروزهنوزازسرکارنیامده ک ببره منو راهم دوره

براي ديدن بابات وايميسيييي اون بگه ببرمت ياا نه!!😐😐😐😐😐😐

دیشب چنددفعه گف اگ میخای ببرمت اماامروزهنوزخبری نشده ک ببره..انتظاردارم شرایطمودرک کنه

جلو روی شوهرت زنگ بزن با بابات حال و احوال کن. ..

بعد بگو به خدا انقدر دلم میخواد پیشتون باشم. 

بعد که قطع کردی خودتو ناراحت نشون بده و انگار که داری به خودت میگی ولی همسرت صداتو بشنوه. بگو کاش میشد میشد برم . اصلا طاقت نمیارم

ببین عکس العمل همسرت چیه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیشب چنددفعه گف اگ میخای ببرمت اماامروزهنوزخبری نشده ک ببره..انتظاردارم شرایطمودرک کنه

خوب دیگه دیشب چند بار گفته. دیگه هی نباید بگه که

خودت بگو .. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

جلو روی شوهرت زنگ بزن با بابات حال و احوال کن. ..  بعد بگو به خدا انقدر دلم میخواد پیشتون باشم ...

عزیزم دیشب چنددفعه گف بیاببرمت یاالان یاصب یاعصرک ازسرکار امدم..هروقت ک خودت  میگی اماهنوز ازسرکار نیامده یه دقیقه امدفقط حالشوپرسیدبازرفت..