2777
2789

خب بنظر من

تبلیغا خیلی زیاد شده

اگه امکان حذف تاپیک رو داشتیم ک عالی بود

کاش میشد نام کاربریمونو خودمون تغییر بدیم

و خوبیشم اینه که دور همیم و فضای خوبیه برای اوقات بیکاری

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_شب  

بقیرو شما تگ کنین و انتقاد هاتونو بگین من زیاد یادم نمیاد بقیه رو😅🤞

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

هر کاربر در هفته ی تعداد محدودی امکان گزارش داشته باشه مثلا هر هفته 7 تا

تا الکی تاپیکها نترکه 🙄🤗

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مونا تهرانی ام کاربری داره😐

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

حذف_تاپیک#  

تغییرنام_کاربری#

قفل.یهویی.تاپیکها#  

ترکیدن.بی.دلیل#  

نبود.حق.انتقاد#  

#آزادی.بیان

نبود تنوع یاتیره روشن شدن صفحه ی سایت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کافیه یه کامنت( تایپیک نه) کامنت سیاسی بزاری میری رو هوا ۴تا کاربری ترکیده به خاطر انتقاد از ( ح ر)

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

کاربریم رو دوست دارم 😐💛.

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙