2777
2789
عنوان

چرا اینقد من بدبختم 😔😔😔😔

205 بازدید | 23 پست

دیگه خستع شدم بخدا از این همه بدبختی😔

۱۷ سالمه و نامزد کردم رسم نداریم نامزدی خرجی از نامزد بگیریم

حالا این وسط بابامم کارمنده وضعشم خوبه ماهی هزارتومنم بهم نمیده😔 روم نمیشه با دوستام جایی برم پول ندارم 

مادرمم نداره که کمکم کنه کلا بابام خرجی نمیده

روم نمیشه به نامزدمم بگم😭😭😭 بخدا زیر فشار اقتصادی دارم له میشم کارم هرچی میگردم پیدا میشع ۱۸ سالم تموم نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رسم و رسومی وضیعفشه 

یا اگه میتونید زودی روسی کن

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

عزیزم حالا که بابات

خرجتو نمیده دیگه کاریه که شده

بشین بانامزدت صحبت کن

بگو حالاکه ازدواج کردیم دلم میخواد از همین الان مبلغی رو‌ماهیانه بریزی تو حسابم که من هر دقیقه بهت نگم پول بده 

الان دلم میخواد با دوستام برم بیرون روم نمیشه از بابام پول بگیرم خودت باید بفکر باشی ن ک من بهت بگم عجقم😝

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نامزدم میدونه من ازش قبول نمیکنم ب بهونه های مختلف برام چیزایی رو که نیاز دارم میخره اما خب منم دختر ...

این پدر تو چطور میخواد جهیزیه بگیره 

بنظرم اصلا خجالت نکش به نامزدت بگو

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نامزدم میدونه من ازش قبول نمیکنم ب بهونه های مختلف برام چیزایی رو که نیاز دارم میخره اما خب منم دختر ...

بیجااا😐عزیزم اومده دختر مردم رو گرفته یعنی مسئولیتش به گردنشه، این حرفا رو بذار کناار برو به نامزدت بگو که باید هر ماه یه مبلغ معینی رو واست کارت به کارت کنه

نامزدت خودش نمیده هیچی؟!!!

الان بحث من خرجی ندادن نامزدم نیس

بحثم بابامه ک انگار نه انگار من دخترشم تا بوده به داداشام و مامانمم خرجی نمیداده  مامانمم بخدا از دستش پیر شده اگه واقعا نداشت درک میکردیم ولی وقتی اخه وضعش خوبه