2777
2789
عنوان

سونو تخمک

63 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم این ماه قرص لتروزل و کلومیفن داده بود و امپول سینال اف و هاش ام جی بعد مصرف اینا دیروز رفتم دکتر سونو انجام داد و گفت دچتا تخمک خوب شماره ۱۹ و ۱۴ ونیم هستن که ازاد شده یه امپول داد و قرص کسی بوده که تخمک این اندازه فعال شده باشه و همون ماه باردار شده باشه؟

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

من یک ماه با چهارتا تخمک خوب و بزرگ با کلی امیدواری دکتر باردار نشدم ماه بعدش یدونه تخمک ۱۶ داشتم که دکتر گفت باردار نمیشی و همون ماه شدم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما رابطه داشته باش امشب یا الان ان شالله میشی من بار سوم گرفت

دیشب اقدام کردم دکترم گفت از امشب که حالا دیروز باشه اقدام کن یه شب در میان ولی خوب نمیدونم این ماه میگیره یا نه

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
دیشب اقدام کردم دکترم گفت از امشب که حالا دیروز باشه اقدام کن یه شب در میان ولی خوب نمیدونم این ماه ...

ان شالله میگیره اقداماتو داشته باش سعی کن پوزیشن سجده ای انجام‌بدی 🙈🙈

استرسم نداشته باش بعد اقدام زودبلند نشو بری حموم یا دسشویی همون حالت بخواب و پاهاتم بده بالا

ان شالله میگیره اقداماتو داشته باش سعی کن پوزیشن سجده ای انجام‌بدی 🙈🙈 استرسم نداشته باش بعد اقدام ...

به شیکم بخوابم یا کمر؟؟