2777
2789

از وقتی هی میگن قطع میکنن ولی 😁😁😁مال ما قط نمیشه ...😛😛😛😛😛😛اومدم پزززز بدم 🤪🤪🤪...ولی 😐😐😐این دو روزه ساعت ۸ پا میشم کار میکنم 😂😂میترسم برق بره خونه بمونه کثیف 

در کل آ🤪🤪🤪🤪حسرت بخورین 😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

ایشالله همین امروز چشم بخورین و از فردا بره😂😂😂

حسودم.خودتونید#  

شوخی#  

ولی در کل قدر بدونین من اون دو ساعت برا مسخت میگذره 😐💔

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

تهران هم دوروزه نرفته.

دارم نگران میشم😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوروزه ک نمیره ب همه گفتم😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

دیروز هم برق ما نرفت😂اینقدر دیگه گفتم از صبح تا ساعت ۱ برق نداشتیم😐

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
افرین هرروز زود بیدار شو ب همه کارات برسی 😂مرسی اداره برق بخاطر این انگیزه ک ب استارتر دادی هرروز س ...

😂😂بخدا تا لنگ ظهر میخابیدم ..اداره برق جز اینکه اختلال تو زندگی مردم ایجاد کرده خاب منم پرونده😆😆

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠