۱۵ روز دیگه زایمانمه الان خوندم بعد عمل دردای وحشتناک دارن دارم از ترس میمیرم من قراره سزارين اختیاری بشم خدا دست و پام یخ کرده از ترس واقعا دردش انقدر وحشتناکه؟
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخ بعدش میفهمی ترست بی مورد بوده. اره درد داره چون عمله اما نه اونجوری ک تو میگی و تصورمیکنی
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
تو یک زن خوندم همش میگفت چرا دروغ گفتید درد نداره من دارم میمیرم وای من ۲۰ سالمه خودمم انقدر ضعیفم ک میمیرممم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
حالا دوتاخواهرام طبیعی رفتن ب من میگن فقط خودتو زجر نده نرو طبیعی
منی که ۲۴ ساعت درد طبیعی کشیدم و رفتم سزارین میگم حاضرم هزار بار دیگه سزارین کنم ولی یکبار درد طبیعیو نکشم. جفتشون سختی داره ولی این کجا و اون کجا. نظر خودمه منو نجویید لطفا
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..