2777
2789
عنوان

علت تنبلی تخمدان؟🥴

137 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من اصلا سابقه تنبلی نداشتم اتفاقا خیلی زودم باردار میشم پارسال زایمان کردم از بعد اون پریودم‌ریخت بهم(بچمو تو دوماهگی بخاطر مشکلات قلبش از دست دادم دوران شیردهی نداشتم اصلا) و دوره هام طولانی شد مهرماه سونو داده بودم هیچ مشکلی نبود امروز رفتم میگ تنبلی داری از چی میتونه باشه؟

اصن هنگ کردم باورم نمیشه 

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

اره pco  نوشته تخمدانات پر از کیست های ریز هست متاسفانه تنبلی گرفتی 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره pco  نوشته تخمدانات پر از کیست های ریز هست متاسفانه تنبلی گرفتی

آخه چرا چه دلیلی داره🥺

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

سلام عزیزم.ببخشید گلم شما تونستی از دکتر سیدین خرید کنی؟راضی بودی؟

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
سلام عزیزم.ببخشید گلم شما تونستی از دکتر سیدین خرید کنی؟راضی بودی؟

سلام عزیزم آره خریدکردم ولی خورد ب بارداریم استفاده نکردم مونده گوشه خونه 

اون مدت ک استفاده کردم معمولی بود