2777
2789
روفرشی چی میندازین من بچه کوچیک دارم میترسم فرش هام کثیف بشن دوس دارم فرش هامو

منم دوتا بچه کوچک دارم روفرشی یه دونه انداختم همه موقع خوراکی و نقاشی و کاردستی میرن میشینن روی رو فرشی،هر وقتم کثیف شد راحت میشورمش فرشو نمی‌تونم تند تند بشورم

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه قرار بود من الان خونتو بچینم  اول موکتو جمع میکردم  بعد فرشاتو به جای اینکه به ط ...

راستی اسی جلوی پنجره ک خالی شد اون گل خوشگلتو بزار اونجا 

اگه تونستی یه عالمه گل طبیعیخ خوشگل بزار اونجا اگه دیگه اوکی شد استند گل بزار 

راستی اسی پایین اپن هم باز دکوری گذاشتی گلم جای اون استکانا اونجا نیست یا انتقال بده به دکوری های بالای اپن یا وردا 

سطل آشغالی دستمال کاغذی هم بزار کنار اینه کنسولت

راستی اسی جلوی پنجره ک خالی شد اون گل خوشگلتو بزار اونجا  اگه تونستی یه عالمه گل طبیعیخ خوشگل ...

پس چی بزارم تو دکوری اپن جای استکانا پس میز برنزمو چیکار کنم

پس چی بزارم تو دکوری اپن جای استکانا پس میز برنزمو چیکار کنم

گفتم ک میز برنزتم بزار کنار مبلات یه شکلات خوری یه چیز خ.شگل بزار روش 

به نظرم اگه چیز مناسب داری بزار تو دکوری اپن اگه نداری خالی باشه بهتره آخه واقعا جای استکان اونجا نیست 

اسی کلا خونت شلوغه لازم نیست همه سوراخ سمبه هارو پر کنی گل دختر

ن عزیزم نگفتم بزار جلوی پرده  گفتم ک مبلاتو گرد بچین  گفتم ک اون جای تلویزیونو و زیر اپن ...

تلوزیونو خو ب کجا بزارم دارن میگن جلو پرده بردار جاش اونجا نیست 

مبلام چطوره اصلا هیچکی در موردشون نظر نداد خوشگلن یا زشتن  

مبلات خوبه عزیزم

اون پارچه روی اپن و گلدون روش رو بردار

برقی های بالای کابینت رو اگه جا داری بذار تو کابینت

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

دکوری های کنار اپن رو یه کم خلوت تر کنی بهتره

اون گل بالای کابینت رو هم حتما بردار. کلا بالای کابینتات هیچی نباشه مرتب تر و شیک تر به نظر میاد

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید