2777
2789
عنوان

شده ب لمس بدنتون حساس باشید

2005 بازدید | 28 پست

من جدا شدم از همسرم سالها پیش و از اون موقع به لمس بدنم حساس شدم خودم میتونم ب کسی دست بزنم ولی خوشم نمیاد کسی بهم دست بزنه حتی ب شوخی یا یهویی حتی به شوخی برادرام با دختر یا خواهرم یا حتی مادرم حساس شدم مثلا برادرم دست مادرمو میگیره به شوخی من اعصابم بهم میریزه یا دخترمو بغل میکنه فشار میده من حس خفگی بهم دست میده

عزیزم یه مشاوره برو شاید مشکلی چیزی داشته باشی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حساسم و متنفرم کسی لمسم کن 

جز همسرم

مثلا تو مترو کسی بهم بگه برو اونور و دست بزنه بهم بی اختیار شدیدا عصبی میشم و سریع میگم به من دست نزن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من حساسم و متنفرم کسی لمسم کن  جز همسرم مثلا تو مترو کسی بهم بگه برو اونور و دست بزنه بهم ...

ولی من شدیدا به همه حساسم به همه کسی دستمو میگیره احساس میکنم بی دفاع شدم

فشار روحی ناراحتی چیزی همش داره اذیتت میکنه بنظرم وگرنه نباید اینجوری باشی

درسته من افسردگی دارم قرص میخورم ولی اخه الان خیلی بهترم نسبت به سالهای قبل ولی این یه مورد هی داره پیشرفت میکنه و من حساستر 

من از بچگی اینجوری بودم.

دلیل خاصیم نداشت یعنی اذیت نشده بودم...

اما دکترا میگن مدل ویترینی هستی از تاچ شدن بدت میاد.

جالبه بچه داداشمم اینجوریه.

واسه بوسیدنش یاد همه دادم ک ازش اجازه بگیرن.

منم اینجوریم😐💔 بعضی وقتا کسی بهم دس میزنه یخ میزنم  نمیدونم چمه😐💔 خوشم نمیاد⁦🚶🏻‍♀️⁩

منم داد میزنم‌گر میگیرم پرخاشگری میکنم حتی بچم میچسبه بهم عصبی میشم شب نمیتونم بغلش کنم نفسش بهم میخوره خفه میشم میخوام جیغ بزنم بیشترین نزسم اینه بچم لطمه ببینه