2821
2789
عنوان

چقدر پَست آخه؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7086 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا..از اوا زندگی اینطور بود شوهرتون؟؟

نه اصلا

اوایل بهترین مرد دنیا بود. از همه جهت هان.

چشم پاک. دست و دلباز. مهربون. صبور. همه جوره عااااالی.

بچه که به دنیا اومد، ۱۸۰ درجه چرخید!!!

موندم یه آدم چقدر میتونه دو جوره باشه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

تو تونستی باهاش دووم بیاری چون فکر میکنی صیغه حقشه. عزیزم تفاوت صیغه با زنا مگه چیه؟؟ یه جمله رو بلغور کردن حلالش میکنه؟!!! الان با اون یه جمله گفتن خیانت تبدیل میشه با مستحب؟!!!! الان با اون یه جمله که بین اون دو تا خیانتکار رد و بدل میشه زندگی تو و بچه هات به آرامش میرسه؟ سرشار از عشق پدر و شوهر میشه؟

یکم لطفا چشمهاتون رو باز کنین. اینقدر ساده گول نخورین.

تو تونستی باهاش دووم بیاری چون فکر میکنی صیغه حقشه. عزیزم تفاوت صیغه با زنا مگه چیه؟؟ یه جمله رو بلغ ...

غلط کرده صیغه حقش باشه؟؟

کدوم احمقی میگه صیغه حق مرد متاهله؟؟؟

صیغه فقط شرایط خاص داره. و من روایت موثقی ندیدم که همونم مستحب باشه

غلط کرده صیغه حقش باشه؟؟ کدوم احمقی میگه صیغه حق مرد متاهله؟؟؟ صیغه فقط شرایط خاص داره. و من روایت ...

دوست خوبم توی اون پست قبلیتون یکی گفته بود:"صیغه که حلاله و هرزگی نیست، کلی ثوابم داره. این دوره مردم بدون صیغه کارشون را می‌کنند، اون خیلی خوب"

شما هم جواب دادین:" من حکم خدا رو مسخره نمیکنم. واقعا صیغه حلاله، و زنا حرام. ولی هرزگی قطعا همه جوره و تو همه دینی مطروده"

صیغه هیچ توجیهی نداره و با زنا هیچ فرقی نداره. خیانت هیچ توجیهی نداره دوستم.

کدوم احمقی میگه صیغه حق مرد متاهله؟؟؟ ...

از قوانین صیغه این نیست که مرد نباید متاهل باشه. 

دوستم شتر سواری دولا دولا نمیشه. با واقعیت یه مساله روبرو شو و دنبال حقیقت باش  ، نه توجیه یه چیز اشتباه که کانون خانواده ها رو داره از هم میپاشه.

دوست خوبم توی اون پست قبلیتون یکی گفته بود:"صیغه که حلاله و هرزگی نیست، کلی ثوابم داره. این دوره مرد ...

مرد متاهل اگر صیغه کنه هرزگیه و خیانت. 

ولی در کل که صیغه حرام نیست. یه مرد مجردی، مثلا چند سال یه شهر دوری باشه، برای کار و نیاز جنسی داشته باشه و نتونه خودش رو کنترل کنه خب صیغه براش حلاله تا اینکه زنا یا تجاوز یا خود ارضا... کنه.

ولی برای مرد متاهل هیچ توجیهی نداره. حتی مردی که زنش یه مدت مریض باشه. صیغه متاهل همون هرزگی و خیانته.

از قوانین صیغه این نیست که مرد نباید متاهل باشه.  دوستم شتر سواری دولا دولا نمیشه. با واقعیت ی ...

اتفاقا تو حدیث داریم که امام به مرد متاهل گفتند تو را به صیغه چه کار؟

یعنی تو نباید به صیغه کار داشته باشی.

اون خلیفه دوم اهل سنت هست که صیغه رو حروم کرده. من شیعه هستم و حکم حلال خدا رو حرام نمیکنم

اتفاقا تو حدیث داریم که امام به مرد متاهل گفتند تو را به صیغه چه کار؟ یعنی تو نباید به صیغه کار داش ...

خب شما که حلال خدا رو حرام نمیکنی عزیزم پس برای خودت قانون من در آوردی در نیار. از لحاظ شرعی مرد متاهل هم مثل مرد مجرد میتونه صیغه کنه. کاملا هم حلال هست. 

خب شما که حلال خدا رو حرام نمیکنی عزیزم پس برای خودت قانون من در آوردی در نیار. از لحاظ شرعی مرد متا ...

مگه هر حلالی رو باید انجام بدهیم؟؟؟

بعدم وقتی تو عقد نامه امضا کرده که زن دیگری نداشته و نخواهد داشت، دیگه براش حروم شده، چون نقض تعهد کرده. پس براش حلال نیست و غلط کرده که بخواد همچین کاری بکنه.

ضمن اینکه همین طور که من میتونم تو خونه کار نکنم، یا میتونم مزد بگیرم. حتی برای شیری که به بچه میدم میتونم پول بگیرم، ولی این کارها رو نمیکنم. چون اخلاقا جایز نیست برام.

اونم همین طور غیر شرع باید به عرف و اخلاق هم پایبند باشیم

مگه هر حلالی رو باید انجام بدهیم؟؟؟ بعدم وقتی تو عقد نامه امضا کرده که زن دیگری نداشته و نخواهد داش ...

اولا که عقد نامه هیچ تعهد قانونی برای مرد نمیاره. 

دوم اینکه من هم دقیقا حرف شما رو میگم . میگم وقتی یه کاری بد و خیانت هست ، اون کار با اسم "حلال خدا" روش گذاشتن خوب و اخلاقی نمیشه. و نباید انجامش داد.  خیانت در همه جای دنیا کار بی اخلاقی هست ، حالا اسمش هر چی که میخواد باشه. اگر صیغه برای شوهر شما کار بدی هست ، برای بقیه شوهر ها هم کار بدی هست. 

قانون صیغه اینه:"مرد در ازدواج موقت محدودیت عددی ندارد و به هر میزان که بخواهد می‌تواند همسر موقت اختیار کند، برخلاف ازدواج دائم که به چهار همسر هم‌زمان محدود شده‌است."  این کار یعنی خیانت به  همه اون زنها. 

پس لطفا از چیزی که برای خودت نمیپسندی دفاع نکن. اون قوانینی که تو برای صیغه توی ذهنت داری ، اونا من درآوردی هستن.

اولا که عقد نامه هیچ تعهد قانونی برای مرد نمیاره.  دوم اینکه من هم دقیقا حرف شما رو میگم . میگ ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتی.

با اینکه تو اصل دیدگاهمون یکیه ولی مودب و قشنگ تو جزئیات بحث می کنی. خوشم اومد از مباحثه باهاتون.

چون خودم سالها درس اصول فقه خوندم تقریبا مسائل شرعی و من درآوردی رو میدونم. 

اتفاقا دقیقا از وقتی رفتم پیش یه مشاور که لباس روحانی به تن داشت و محکم به من گفت اصلا صیغه کردن مال مرد متاهل نیست و اسلام اصلا همچین چیزی رو تایید نکرده، محکم جلوش ایستادم و نتیجه بسیار بهتری گرفتم. وگرنه قبلش ناز و آروم باهاش حرف میزدم.

برا خودم و بچه هام دعا کن بتونم تصمیم درست رو بگیرم و با کمترین دردسر از شر این آدم هرزه رها شیم

ممنون از وقتی که برام گذاشتی. با اینکه تو اصل دیدگاهمون یکیه ولی مودب و قشنگ تو جزئیات بحث می کنی. ...

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد دوستم. ببخشید ها ولی این آخوندها با این مدل حرف زدن میخوان تلطیف کنن اما میگم دیگه شتر سواری دولا دولا نمیشه. آدم باید جرات مقابله با واقعیت رو داشته باشه و جرات نقد اشتباه رو هم داشته باشه.

از من میپرسی میگم حالا که بچه ت اینقدر باباش رو دوست داره ، همین روند رو ادامه بده. طلاق هم بگیری باز شوهر نداری ، الان هم انگار شوهر نداری. آینده خودت که خراب شد اما حداقل آینده اون بچه خراب نمیشه. گرچه من معتقدم مردی که سرش جایی به غیر از خونه گرم هست ، دیگه نمیتونه پدر خوبی هم باشه ، اما اگر بچه ت اینجوری خوشحال تره ، پس تو هم به دل اون بچه عمل کن. حداقل اون ویلون سیلون نشه.

با شوهرت هم مثل الان فقط همخونه باش. به خونوادش هم هیچی نگو. اونا لیاقت شنیدن درد دلهای تو رو ندارن. بهش هم آقا نگو ، نه جلو خانوادش نه جلو خودش. مردی که اینکار رو با زن بچه ش میکنه آقا نیست دوستم. الکی تحویلش نگیر. البته این نظر منه. 

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد دوستم. ببخشید ها ولی این آخوندها با این مدل حرف زدن میخوان تلطیف کنن ...

حرفات خیلی خوب و دلگرم کننده است.

حتما باید با یه مشاور کودک با تجربه صحبت کنم. میترسم با شوهرم زندگی کنم، خدای نکرده پسرام الگو برداری کنند یا چون به من بی احترامی میکنه، روشون باز شه به من.

از طرفی میترسم جدا زندگی کنم صدمه های دیگه داشته باشه.

خودم که بهترین راه به نظرم این اومده که طلاق نگیرم، ولی اگه قبول کنه جدا زندگی کنیم و فقط یک یا دو روز رو تعیین کنم که بیاد بچه ها رو خونه خودم ببینه. منم اسم مطلقه روم نمیاد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز