دوستان چندوقته بیدارمیشم انگارکه سرماخورده باشم یه چشمم به سختی بازمیشه و همون سمت هم گاهی گرفتگی بینی و کلا ترشح پشت حلق دارم و سردرد یک طرفه که گردنمم درد میگیره.اگه دمنوش گرم بخورم خیلی حالم بهترمیشه.انگار عفونت کرده باشم.نمیدونم کسی تجربه داره؟امکان داره سینوزیتم به چشم بزنه.بیدارمیشم چنددقیقه بعد خشکیش کم میشه
زیاد به موبایل و .. نگاه کردید ماهیجه ش خسته ست.. و ممکنه خشکی هم گرفته باشید
چشمتون نصفه شب با تاخیر نسبت به اون یکی باز میشه؟
مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
قطره اشک مصنوعی بگیرید یکی دو شب بزنید اوکی میشه.. اما اگه ادامه دار شد چشم پزشک برید
مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزیزم منم نیمه شب شده بود گاها ی چشمم با کمی درد و دیرتر باز میشد.. خیلی ترسیده بودم رفتم دکتر عمومی گفت از خستگی چشمه و انلاینم به ی چشم پزشک گفتم همین توصیه ای که بشما کردم رو گفت.. نگران نباش
سرکارم با کامپیوتره همش.سرکار یکسره دارم کارمیکنم.از عیدنوروز به اینور که با ماشین برادرم تا شمال رفتم. وداداشم همش سیگارمیکشید ومنم مجبوربودم هی نفسم روحبس کنم و کلا تا برسیم اذیت شدم.چون از بوی سیگار بدم میاد.
ممنون خانمی.حتما تهیه اش میکنم قطره چشمی رو.شما بعد چندروز استفاده بهتر شدین؟
من همون چند شب ریختم بهتر شدم شکر خدا.. ولی اگه دوباره زیاد لپ تاپ و موبایل نگاه کنم تکرار میشه.. یکم شرایط بهتر بشه برا اطمینان ان شالله ی چشم پزشکم میرم