شیدا۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 273 عنوان آرایشگاه عروسی 91 بازدید | 5 پست کجا با آرایشگاه عروسیتون آشنا شدین؟چیش بد بود و روزتون خراب کرد؟ 1400/03/04 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64745 من آرایشگرم دختر دایی بابام بود چون قبلا کارش رو دیده بودم و عقد کنون هم پیشش رفته بودم از کارش خوشم اومد عروسی هم رفتگ همونجا خدا رو شکر خوب درست کرد ازش چیزیش بدم نیومد که بخواد روزمو خراب کنه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 تو نوعروس معرفی کرده بودن پیجشو دیدم بعدم حضوری عروساشو دیدم قرارداد بستم از همه چی راضی بودم این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شیدا۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 273 تو نوعروس معرفی کرده بودن پیجشو دیدم بعدم حضوری عروساشو دیدم قرارداد بستم از همه چی راضی بودم یعنی به نظرتون برای تبلیغ جواب میده این سایت ؟
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 یعنی به نظرتون برای تبلیغ جواب میده این سایت ؟ نمیدونم خیلی فعال نیست ولی من نظر کاربرارو خوندم جهیزیمم با نظراتی که داده بودنو تجربیاتشون بود خریدم این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️