2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چی جواب بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسیت نشون نده

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ن من جلوش ب روم نمیارم فقط میخندم قطع ک میکنه میزنم زیر گریه 

خب عزیزم چرا باید گریه کنی اونم همینو میخاد اصلا بهش فکر نکن من مامان خودم انقد بی دلیل نفرین میکنه که عادی شده برام چرا باید حرفای مادرشوهر مهم باشه

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
وای وای هزاران لایییک،بهترین کامنت،استارتر حرف همین کاربرو بهش بزن وبی خبر پاشو برو شمال ،زنگ زد بگو ...

من موندم اینقدر زنیکه بدجنسه ،استارتر چه دلی داره دعوتش میکنه مسافرت ،ادمای اینمدلی رو فقط باید دق داد و چزوند

اولا برا حرفا مادرشوهر قرص؟؟؟؟دوما هرکدوم چندسالتونه؟باو بیخیال

من ۳ساله هر بار یه حرفی میشنوم 

اره افسردگی شدید گرفتم 

و اختلال نقص توجه 

و استرس

اگر دارو نخورم استرسم بیشتر میشه 

من انقدر اذیت شدم از دستشون ک باورت نمیشه 

شمام میگفتی بادمجون بم افت نداره😁

من چیزیم نمیشه شما نگران خودت باش😁😁

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
زنگ زد گفت هوش کردم برم کلاردشت منم دلم سوخت گفتم اگر برنامه بچینیم میای ببریمت؟ از خودم بدم میاد ه ...

جوگیر میشی منم جوگیرم هی میگم دگ سگگین میشم باز یهو جوگیر میشم،گاهی اوقات ادم خوبه خودشو بگیره و جوگیریاشو مدیریت کنه

چقدرنفهم مادرشوهرت،پیرخرفت،محلش نده واای به مرگش فکرنمیکنه،واسه مانیش میزنن ولی این دیگه خیلی ملموسه ...

چه دل پری داری😁😂 عین منننن ، مال منم ساکته ارواح عمش ، الان باهاش شمالم دفعه ای یه دفع کرم میریزه ولی من تخ...مم نیست

میزدی به خنده میگفتی تا من تورو غرق نکنم غرق نمیشم خیالت راحت 

والا ب خدا انقد حساسیت نشون داده اونم حرصش میده

ماشاالله چقدبلدی خوب جواب بدی من تو لحظه نمیدونم چی جواب بدم ولی بعدایادم میافته میگم کاش اینوگفته ب ...

منم بلد نبودم تازگیا راه افتادم 

چون منم کارم داشت می‌کشید به قرص عصاب 🙄