2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه رو در آرامش نگه دار و به پرو پاش نپیچ.مردا در این مواقع خلوت کردنو دوست دارن

نه اصلا به پرو پاش نپیچیدم باور کن.خیلی هم مراعات کردم ک چطور برخورد کنم اخه زیاد نمیاد درد و دل کنه ، منم چیزی نگفتم که پشیمونش کنم از درد و دل کردن 

اما بازم گفت نمی گفتم فرق نمی کرد

بزار راحت باشه فردا باهاش صحبت کن مردا موقع ناراحتی اعصانیت دوس دارن بخوابن یا تنها باشن

همشون اینجوری نیستن شوهرمن دوست داره باهاش حرف بزنی موقع ناراحتی

می دم اما این قدر توی سرش مشغله داره همیشه حالش بده، اوضاع مالیمون خرابه 

همه همینیم این وضعیت مردا رو خیلی افسرده کرده شوهر منم یه مدت افسرده شده بود بخاطر اوضاع مالی میگفت انگیزه زندگی ندارم دوتایی نشستیم گریه کردیم

من محلش نمیدم چون ۹۹ درصد موارد حالش بده و عصبانیه درگیری کاریش زیادع منم عادت دارم

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
حالش چرا بده؟تو چی بی انگیزس؟کار یا زندگی

توی کارش 

خیلی غصه می خوره 

می گه کارام خوب پیش نمی ره 

البته حدس منه 

خودش می گه نمی دونم از چی حالم بده، اما وقتی حالم بده همه کارام می مونه 

اها اینو خیلی خوب گفتی، ممنون عزیزم  چیز دیگه هم هست انجام بدم؟

سعی کن غیر مستقیم حرف بزنی . مستقیم نگو چته تو خودتی فلان شده پرس و جو نکن. فقط بهش انگیزه بده بگو مثلا هیچکس مث تو نمیتونه فلان کارو انجام بده یا چیزای این مدلی

💜الهی هرچی عاشقه برسن به هم🌙🌸                     
مشکلات مالی ، دوری از خانواده هامون اینا حدسای منه ازش پرسیدم چرا گفت نمی دونم چمه

تو مشکلات مالی یاهرچیزی اگه خواستی ارومش کنی سعی کن باکسایی مقایسش کنی که شرایطشون بدتره‌.مثلا بگو ببین ما حداقل فلان چیزو داریم ولی فلانیا همونم ندارن طفلیا..ما باید خدامونو شکرکنیم..یا بگو ما هرماه خانواده هامونو میبینیم ولی یه عده هستن که سه ماهیم خانواده هاشونو نمیبینن(میخای کادر درمانو مثال بزن که خیلی کم خانواده هاشونو بخاطر کرونا میبینن)پس اونا چه حالی دارن؟درکل همیشه بابدتر از خودش مقایس کن..خیلی تاثیر داره.