2777
2789
عنوان

خواستگاری

314 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم اینجا کلی خانم متاهل هست که شاید شرایطمو تجربه کرده ازتون راهنمایی میخوام 

من با یه آقایی در ارتباطم که خیلیی دوسم داره ولی بخاطر شرایط خونوادگیش(پایینتر بودن سطح خونوادش )خانوادم اصلا موافق ازدواج ما نیستن.....و اینکه وضعیت خانوادشو نمیدونم دقیقا چطورن

یه خواستگار برام اومده و چون خونوادم فکر میکنن که با اون اقا دیگه درارتباط نیستم ،نتونستم بگم نیان

شرایطش خوبه خونواده خوبی داره.و به ما نزدیکن

بنظرتون تو این شرایط باید چیکار کرد؟؟

دختری نیستم که به خونوادم بگم الا و بلا اینو میخوام.دلم میخواد از ته قلبشون همسرمو دوست داشته باشن

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
با این خاستگار اشنا شو شاید خوب بود ازدواج کردی باهاش

پس این که باهاش درارتباطم چی میشه؟

خیلی ناراحتم  کاش وارد رابطه نمیشدم

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست پسرتو ول کن بچسب به خواستگار

گناه نداره؟

شاید اون آقایی ک دوست داره بتونه خیلی خوشبختت کنه 

نظر خونوادم چی آخه

پس این که باهاش درارتباطم چی میشه؟ خیلی ناراحتم  کاش وارد رابطه نمیشدم

اگه واقعا بخوادت خانوادتو‌راضی میکنه

بهش بگو خاستگار دارم اگه حرکتی نزد بدون سرکاری

الکی خاستگارتو نپرون

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
نکنه دوست داری همزمان با هردو باشی ؟ 

نه

این خواستگارو ممکنه رد کنم حتی

ولی دارم فکر میکنم بهش بگم بیاد خواستگاری ببینم چی میگن خانوادم

پسره میدونه خاستگار داری

نگفتم هنوز بهش

بنظرم تو میخای باهاش بهم بزنی و ب این خاستگارت جواب بدی ولی عذاب وجدان داری و منتظری تاییدو از بچه ه ...

دو دل شدم راستش...میترسم همونجوری که خانوادن میگن باشه