2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم پسر دو سالم...

803 بازدید | 66 پست

پسر دوسالم حس میکنم دوسم نداره اگ بخوام برم جایی اصن عین خیالش نیس وقتی وپیش مادرشوهرم یا مادرم باشیم اصن نمیزاره حتی من بهش غذا بدم یا پوسک عوض کنم فقط میگ مامان جون غذا بده یا منو بخوابونه

خیلی حس بدیه بعضی اوقات گریم میگیره چرا اینجوریه اخه

از وقتی زایمان کردم اینجوری شده یشب پیش مادرشوهرم موند موقع زایمان اصن بچم از این رو ب اون رو شده چیکارکنم؟ 

خداجونم مواظب پسرای قشنگم باش❤

نگران نباش درست میشه ی کم بیشتر باهاش وقت بگذرون کوچیکه رو بسپر ب باباش با پسرت بازی کن براش شعر و قصه بخون حساسیتتم کم کن اون در نهایت بچه ی توئه و هرگز هیچکس رو ب تو ترجیح نخواهد داد

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به مادر شوهرت داره اخه،بیچاره مادرشوهرت الان میخای بیان بگن کار مادرشوهرت بوده  یه شب پیش اون بوده اون یکاری کرده بچه ات اینجوری بشه، بچه ها بعصا از ایکنارا میکنن دلیل خاصی هم نداره

حساس نباش. بچه ها خیلی زبلن بفهمه حساسی بیشتر میکنه

خب اخه چرا اینجوریه بچه ۲ساله بیشتر ب مادر نیاز داره تو این سن

امشب داشتیم از خونه مادرشوهرم میومدیم گریه چجور ک من نمیام 

دقیقو بااین تفاوت من همین بچه رودارم ولی جونش به جون مادرشوهرمه حالامیدونه من بدم میادتنهاباشیم همش اسمشومیاره ولی میگه بده واینا ولی مدام میگه میرم پیشش وقتی جایی که اون باشه اصلاااپیشمن نمیاد حتی باگریه سفت گردنشومیچسبه خودمکپ میکنم چرااینجوری میکنه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

بیشتر با بچه ی دوسالت  وقت بگزرون براش وسایل بخر بیشتر بهش توجه کن

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
خب اخه چرا اینجوریه بچه ۲ساله بیشتر ب مادر نیاز داره تو این سن امشب داشتیم از خونه مادرشوهرم میومدی ...

وای ارا دقیقو اینم انجوره بچه منم ۲سالوسه چهارماهشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
نگران نباش درست میشه ی کم بیشتر باهاش وقت بگذرون کوچیکه رو بسپر ب باباش با پسرت بازی کن براش شعر و ق ...

کوچیکه خیلی اذیت میکنه گریه میکنه دائم باید رو پا باشه خیلی کم شده رسیدگیم ب پسرم ولی وقتی بهش میگم بیا رو پام بخواب اونا باشن نمیاد 

خب اخه چرا اینجوریه بچه ۲ساله بیشتر ب مادر نیاز داره تو این سن امشب داشتیم از خونه مادرشوهرم میومدی ...

خوب شماها رو همیشه میبینه اونا براش تازگی دارن. بعدشم مامان بزرگا همیشه مدافع نوه ان . نوه هم دوستشون داره

چه ربطی به مادر شوهرت داره اخه،بیچاره مادرشوهرت الان میخای بیان بگن کار مادرشوهرت بوده  یه شب پ ...

قبلش اینجوری نبود حتی شب قبل زایمان

بعدش اینجور شد بچم 

خوب شماها رو همیشه میبینه اونا براش تازگی دارن. بعدشم مامان بزرگا همیشه مدافع نوه ان . نوه هم دوستشو ...

اونم اکثرا میبینه ن اینک بگم دیر ب دیر میبینه اینجوری میکنه

دقیقو بااین تفاوت من همین بچه رودارم ولی جونش به جون مادرشوهرمه حالامیدونه من بدم میادتنهاباشیم همش ...

خب چیکار باید کرد؟من خیلی ناراحتم