2777
2789

ما یه گروه بزرگ فروش اینترنتی لباس کودک داریم و در حال حاضر حدود ۱۷ نفر باهامون همکاری میکنن. بدون نیاز به سرمایه و با کمترین زمان و انرژی کسب درامد میکنن🥰

فقط تلگرام

برای اطلاعات بیشتر میتونین به این شماره در تلگرام پیام بدین

09224126142

یا آیدی

@mohamadei97

نمیشه همینجا توضیحات بدی؟

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🛑نحوه همکاری در کودک شیک خیلی راحته

به این شکل که عکس های گروه ما رو در پیج کانال یا گروه خودتون میچینید👌

و شروع به عضو گیری میکنید ❇️

زمانی که از مشتری سفارش گرفتید از ما موجودی میگیرید و در صورتی که موجود باشه به مشتری اعلام می کنید تا واریز انجام بدن

و شما هم برای ما واریز میکنید و بعد آدرس و مشخصات رو برامون بفرستید تا ما ارسال انجام بدیم 

✅قیمت گذاری تون به این شکل است که میتونید ۱۰ تا ۲۰ درصد روی کارا قیمت اضافه کنید

✅ و ۵ تا ۱۰ درصد هم ما به عنوان تخفیف همکاری از قیمت اصلی کم می کنیم

به این صورت بدون سرمایه گذاری و دغدغه ارسال و هماهنگی؛ سود خودتون رو میبرین🌺

@koodakshik98

نه عزیزم چه پولی بگیرم شما فقط کافیه یه گروه پیج یا کانال راه اندازی کنین

آخه دوجا تو اینستا پیدا کردم میگفت برای فرم ثبت نام پول میخاد و بعد پول برگردونده میشه!!!!  

اونوقت هزینه پست با کیه؟ من شما یا مشتری؟