2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن ازشوهر

212 بازدید | 16 پست

خانما ما ۵ساله ازدواج کردیم ی پسر۱ساله م داریم شوهردست بزن داره کنترل رو اعصابش نداره رفتیم دکتر اعصاب داروداده ولی نمیخوره من ازدستش افسردگی گرفتم ودارومیخورم.حالابااین وضع مالیش عالیه ولی یه معامله کرده ومیگه خونمون روشاید بدیم رهن وبره خونه سازمانی ادارشون گفت توخاستی بامامانت زندگی کن اخه مامانم تنهاس توخونه بابام فوت کردن نخاستی بیا اونجاگاهی.منم راستش ازخدامه چون شوهرم اصلا اخلاق نداره توخونه اذیتم میکنه.ولی الان ک خونه مامانمم خرجی ومیوه ونون وماست وگوشت گاهی میگیره میاره.میخام قبول کنم ک خودم پیش مامانم باشم شوهرم بره خونه سازمانی ک یک ساعت فاصله داره بااینجا.خودمم ازاول مهر بچم بزارم پیش مامانم برم دانشگاه.اینجوری بهتره طلاق گرفتنه.نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل تو رو دارم ولی خداروشکر بچه ندارم الان دوماهه قهرم 

بنظرم مشکلت رو اساسی حل کنه یه وقت دور شی ازش خیانت نکنه یکی دیگم شریک زندگیت بشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

مردو نباید تنها بزاری نظر من اینه. اعتباری بهشون نیست حالا خوددانی

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
منم مشکل تو رو دارم ولی خداروشکر بچه ندارم الان دوماهه قهرم  بنظرم مشکلت رو اساسی حل کنه یه وق ...

من ازخدامه منوطلاق بده ولی نمیده برامم مهم نیس هرکاری میخاد بکنه فقط منو اذیت نکنه 

اصلااهل این حرفانیست اگرم یک درصدبکنه برام مهم نیست ازچشمم افتاده

الان میگی.‌ زنه همچین میاد میشینه جات، برای اون خرج میکنه شوهرت، براش هم میزاد میشینه جای بچه ات

فردا اعتراض هم کنی همه میگن خودت رفتی حقته

آدم مشکل رو اساسی حل میکنه ، مرد بگه تنها زندگی میخواد کنه بدون که فکرایی داره

شتر سواری دولا دولا نمیشه عزیزم

خیلی هم ساده هستی میگی شوهرت اهل زن و ... نیست. ما هم خیلی مرد امامزاده اطرافمون داشتیم فهمیدیم زیرآبی هایی میرفتن

الان میگی.‌ زنه همچین میاد میشینه جات، برای اون خرج میکنه شوهرت، براش هم میزاد میشینه جای بچه ات فر ...

منکه بعید میدونم چون شوهرم اصلا ادم احساساتی نیست فقط فکره پوله سنشم بالاس ۴۳ سالشه برااون موضوع رابطه میاد پیش خودم تمام فکروذهنش تو زندگی کاره وپول.حوصله زن بازی واینا اصلا نداره حوصله زن وبچه خودشم نداره