2777
2789

راضی بودین؟ هزینش چقدر بود؟ توو بیمارستان چیا بهتون دادن مثلا لباس بچه یا پوشک ،دمپایی و این چیزا 

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍

سلام آرزو جان خوبی؟چ خبر؟نی نی چطوره؟ایشالا زایمانت کیه؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آرزو جان خوبی؟چ خبر؟نی نی چطوره؟ایشالا زایمانت کیه؟

سلام عزیزم دلم مرسی خوبیم خداروشکر 

تو و گل پسر چطورین؟؟

من چهارشنبه نوبت دکتر دارم میشم ۳۵ هفته ببینم تاریخ بهم کی میده و اصن طبیعی ام یا سز 

سلام عزیزم دلم مرسی خوبیم خداروشکر  تو و گل پسر چطورین؟؟ من چهارشنبه نوبت دکتر دارم میشم ۳۵ ه ...

سلام ما هم خوبیم فعلا تا میتونی شبا رو راحت بخواب ک ایشالا بعد زایمان خواب نخواهی داشت خخخ چی شد رفتی دمتر؟طبیعی میاری یا سز؟ب نظرم سزارین راحت تره 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
سلام ما هم خوبیم فعلا تا میتونی شبا رو راحت بخواب ک ایشالا بعد زایمان خواب نخواهی داشت خخخ چی شد رفت ...

سلام عزیزم خوبی

من رفتم نامه روانشناس گرفتم و زیرمیزی ام دادم ۱ تومن برا سز 

۲۷ امم کیسه ابم ترکید رفتم بیمارستان شب تا صبح نگهم داشتن و دردم گرفت یکم ولی ب روو نیاوردم 

دکترمم گفته بود معاینش نکنین تا صبح بیام 

خلاصه ۲۸ ام صبح عمل شدم و نفس خانوم دنیااومد 😍

سلام عزیزم خوبی من رفتم نامه روانشناس گرفتم و زیرمیزی ام دادم ۱ تومن برا سز  ۲۷ امم کیسه ابم ...

وای خیلی خوشحال شدم آرزو😍😍🤩🤩🤩مبارکا باشه ایشالا قدم خیر باشه خدا واست حفظش کنه توام راحت شدی خدا رو شکر🥰🥰از استرسای حاملگی خلاص شدی😉

وای خیلی خوشحال شدم آرزو😍😍🤩🤩🤩مبارکا باشه ایشالا قدم خیر باشه خدا واست حفظش کنه توام راحت شدی خد ...

مرررررسی عزیزم 😍😍😍اره خداروشکر استرسای بارداری تموم شد. الان افتادم توو خستگیای بچه داری خخخخ دلم لک زده برا خواب 

عزیزم خودم زایمان کردم اگه هستی بیا تا برات بگم شرایطشو

عزیزم مبارک باشه بسلامتی و دل شاد
میگی چطور بود ؟ کی زایمان کردی؟ هزینش؟ برخورد و اخلاق پرسنل؟ رسیدگی؟  
خلاصه هر چی به ذهنت رسید

عزیزم مبارک باشه بسلامتی و دل شاد میگی چطور بود ؟ کی زایمان کردی؟ هزینش؟ برخورد و اخلاق پرسنل؟ رسید ...

مرسی عزیزم 

من اتاق خصوصی داشتم. سزارین شدم پمپ دردم گرفتم کلا شد ۹ونیم.

پرسنل زایشگاه و اتاق عمل عاااالی بودن اما بخش مامایی یکم ضعیف تر بودن ولی در کل بد نبودن

من دوهفته پیش زایمان کردم 

ی کیفم ب خودم دادن لباس و دمپایی و مسواک و لیوان توش بود 

لباسم اگه بخای ب بچه میدن ولی من نگرفتم لباسی ک خودم برده بودم پوشید

مرسی عزیزم  من اتاق خصوصی داشتم. سزارین شدم پمپ دردم گرفتم کلا شد ۹ونیم. پرسنل زایشگاه و اتاق ...

ممنون عزیزم

کوچولوت خوبه؟ خودت خوبی؟ ایشالا همیشه سلامت باشی

دکترت کی بود؟ راضی بودی؟

مرررررسی عزیزم 😍😍😍اره خداروشکر استرسای بارداری تموم شد. الان افتادم توو خستگیای بچه داری خخخخ دلم ...

🤣🤣🤣🤣عیبی نداره تا باشه از این مشکلات لامصب همش شیرین من هر سری این اقا رو بغل میکنم فقط خدا رو شکر میکنم همش میگم خدایا شکرت خیلی سختی کشیدیم اما بالاخره نوبت ما هم شد تا این روزا رو ببینیم😊

🤣🤣🤣🤣عیبی نداره تا باشه از این مشکلات لامصب همش شیرین من هر سری این اقا رو بغل میکنم فقط خدا رو ش ...

اره بخدا خیلی شیرینه منم نگاش میکنم و خداروشکر میکنم. وقتی خسته میشم بازم خداروشکر میکنم 

ماها ک یکی ازدست دادیم قدر اینارو بیشتر میدونیم

اره بخدا خیلی شیرینه منم نگاش میکنم و خداروشکر میکنم. وقتی خسته میشم بازم خداروشکر میکنم  ماها ...

بله😊خدا همشونو حفظ کنه و قسمت همه بکنه😊😊