2777
2789
عنوان

چراشوهرم اینکارارو میکنه؟

824 بازدید | 34 پست

بخاطر شرایط بد اقتصادی با داداشش میرن سنگ‌کاری، همه چیشو از شب آماده میکنم کلی هم باهاش خوبه رفتارم و خیلی درکش میکنم،ساعت ۷ میرسه خونه تا حموم میره و شام میخوریم میشه ساعت ۹ بعدش ساعت ۱۲ هم باید بخوابیم ولی اون از وقتیکه میاد کلا میخوابه و اخموعه و کلا محلم نمیده من هی دور سرش عین پروانه شدم بخدا ولی میبینم اصلا بهم محل نمیده مجبوری کنارم میشینه و دستمو میگیره..شبا قبل خواب کلا نمیاد سمتم و پشت میکنه و میخوابه و توو طولِ روز ۲ جمله بیشتر باهام صحبت نمیکنه،باردار هستم یبار حالمو نمیپرسه یا دستشو نمیزاره رو شکمم و اینا..به نظرتون من چیکار کنم باهاش؟

هرچی میگم میگه خستم ولم کن همش هم عصبانیه باهام ولی واسه بقیه کلی بل‌بل زبونی میکنه!

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستس  یه مدت تو هم بی محلی کن و زیاد بهش نرس بهتر میشه

دو هفتست میره سرکار ۴ روز اولو کلی بهش رسیدم دیدم اونجوریه منم بیخیالش شدم اونم انگار از خداش بوده که

خسته است و رفتار درست رو هم یاد نگرفته.مثل بیشتر ماها تو خانواده های ایرانی

خب همش ۳ ساعت وقت داریم ۱۲ ساعتو کار میکنه نمیتونه ۳ ساعتم تحمل کنه؟

من مثل تو باردارم شوهرم راننده ماشین سنگینه امروز بعدازسه روز امده خونه توی کوچه یک ساعت با پدروبرادرش خندید اما رسید تو خونه خسته شد

بخدا اصلا ازش راضی نیستم.دلم خونه با این.کارهاش 

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 
چقدر ادامه دادی؟؟

دو هفتست میره سرکار، تقریبا ۴ روز اولشو خوب بودم دیدم اونجوریه ولش کردم دیگه

من مثل تو باردارم شوهرم راننده ماشین سنگینه امروز بعدازسه روز امده خونه توی کوچه یک ساعت با پدروبراد ...

دقیقا منم مثل تو شدم بخدا فقط دارم کلی حرص میخورم چرا واسه مردم اونجوریه واسه من اینجوری

دقیقا منم مثل تو شدم بخدا فقط دارم کلی حرص میخورم چرا واسه مردم اونجوریه واسه من اینجوری

برای بقیه جونشو میده اما برای من و پسرم نداره نمیتونه

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 
برای بقیه جونشو میده اما برای من و پسرم نداره نمیتونه

چجوری باهاش صحبت کنم یا اینکه کلا بیخیالش بشم نمیدونم..مامانم اینا میگن بیخیال شد درست میشه ولی دارم عذاب میکشم اخه درست نمیشه