2777
2789
عنوان

تبلیغای خود سایت کم بود

100 بازدید | 5 پست

تایپکای تبلیغ چقد زیاد شده😏😏😒😒😒😒😒

رسیدگی.کنید.خواهشا#  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

آره واقعا گوشیم هنگ میکنه

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خیلی ها اینجا کسب و کار خونگی دارن گناه داره بذار کارشونو تبلیغ کنن چی میشه مگه 

تبلیغ پیج لباس زیر و لباس خواب خب ممنوعه ولی تایپکش زیاد😐

من اونارو منظورمه عزیزم❤😘

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

وای اینا خیلی رو مخ منن هی میام نظر بنویسم هی دستم میخوره رو اونی ک قرمز شده از سایت میره 😐😐😐😐😐 ...

دقیقن😒😒😒😒

خلاصه ک چشام دنیاییه