2777
2789
عنوان

عروس خانووووما بیاین

189 بازدید | 13 پست

سلام خانوووما

بچه ها اگه قرار باشه عقد محضری باشه و جشن بعدا باشه خرید عقد رو انجام باید داد یا بذارن واسه وقتی ک جشن میخوان بگیرن؟؟

من خیلیییی نگرانم که سر این اختلاف نظرا بحث شه😔😔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریدا رو کم کم انجام بدین اما تو‌جشن به هم تقدیم کنید

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

به نظر من خریدا و کادوها رو بذارید سر جشن به هم بدید. سر عقد در حد حلقه و یه لباس بیرونی ساده جینگول بخرید 

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

بزار واس عروسی بهتره مال منم مونده واسه عروسی چون عقدم ساده بود،نگو از اختلاف ک انقد من کشیدم خانواده من ی چی میگن اونا ی چی حالا عقدم دعوا شد خداکنه واسه عروسیم ب خوشی بگذره

چ مراسم باشه چ نباشه خریدت بروارایشگاهت برولباست بپوش گل هم بخر..چون زندگی هزاراتفاق داره انوقت دیگه پشیمون نیستی چراارایشگاه نرفتم چرالباس نپوشیدم چراال چرابل..خکایت خودمه همن کارانکردم دیگه کلامراسمی گرفته نشدتودل ادم میمونه عکسای عقدمومیبینم میگم چرالباس ارایشگاگل انجام ندادم منتظرشدم بعدا بعدا بعدا

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌