2777
2789

قرص نه ولی من با خوردن چاق شدم 

البته یک بسته پود رویال روهم تقریبا مصرف کردم حدودا ۲ کیلو اضافه کردن ولی بعدش اشتهام زیاد صد و خودم ۶ ۷ کیلو توی ۱.۵ چاق شدم

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار روزه دارم سون استار میخورم تاااازه امروز حس میکنم اشتهام باز شده  هر راهی بگی رفتم چاق ...

منم چاق نمیشم هرکاری میکنم ...از کجا گرفتی ؟؟تعریف کردن خریدی ؟؟

منم وزنم ۵۵قدم ۱۶۶

من چهار روزه دارم سون استار میخورم تاااازه امروز حس میکنم اشتهام باز شده  هر راهی بگی رفتم چاق ...

😶😶😶😶😶😢😢تو که خوبی و شوهرت سرد شده من با وزن تو با قد 171 

فک کنم کسی نیاد منو بگیره🙄😅

قرص نه ولی من با خوردن چاق شدم  البته یک بسته پود رویال روهم تقریبا مصرف کردم حدودا ۲ کیلو اضا ...

کالری شماره‌ی هم کردم و بهش متعهد بودم

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
قرص نه ولی من با خوردن چاق شدم  البته یک بسته پود رویال روهم تقریبا مصرف کردم حدودا ۲ کیلو اضا ...

من هرچی میخورم چاق نمیشم یعنی به واسطه اون پودر رویال نتیجه گرفتی؟

منم چاق نمیشم هرکاری میکنم ...از کجا گرفتی ؟؟تعریف کردن خریدی ؟؟ منم وزنم ۵۵قدم ۱۶۶

از ی پودر فروش خریدم تو نی نی سایت هم یکی دو نفر راضی بودن 

خلاصه من همه چیزو امتحان میکنم خخخ

من بهارم که جهان از نفسم خندان است
😶😶😶😶😶😢😢تو که خوبی و شوهرت سرد شده من با وزن تو با قد 171  فک کنم کسی نیاد منو بگیره🙄😅

من میخوام برم سراغ قرص فرشته از عطاری میگیرم احه خیلیا با همین چاق شدن برنگشته یه ۱۵کیلو یا ۱۰کیلومیخوام 

😶😶😶😶😶😢😢تو که خوبی و شوهرت سرد شده من با وزن تو با قد 171  فک کنم کسی نیاد منو بگیره🙄😅

تا شوهر نکردی خودتو چاق کن بعدش انقد دغدغه داری ک لاغر تر میشی

من بهارم که جهان از نفسم خندان است

خیلی ببخشیدا ولی علط کرد شوهرت نمدونم چرا این مردا انقد پرو از خودراضین خودشون بو گندو بدهیکل چاق یا مردنی باشن زشت باشن چیزی نیس ولی زنشون باید کامل باش نباشه ام سردمبشن یا خیانت و...

رل من یبار بمن گفت اره تو انقد لاغری چیتو بگیرم یا کجاتو .... ببخشیدا خیلی اشغالن خیلیییی حیونند فقط ادعان لب دهن همبن بس مرده شورا لیاقتشون خیانت بدحرفی ن معزفت شعور عشق

من میخوام برم سراغ قرص فرشته از عطاری میگیرم احه خیلیا با همین چاق شدن برنگشته یه ۱۵کیلو یا ۱۰کیلومی ...

من که اصلا برام مهم نیست لاغریم خیلی ها مسخرم  کردن ولی برام اهمیتی نداره😢😜