عسلک جون شما هم پیش این دکتر میری؟ به من که دکتر گفت هر روز استفاده کن تا پریودی و لکه بینی استفاده نکن حتما اگه ضرر داشت میگفت دیگه فقط میگفت اگه چرب کنین روی شکمتونو بهتره مثل همونی که منشیش براتون انجام میده
«بسم الله الرحمن الرحیم. أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ» سوره غافر آیه 44 کارهای خود را به خداوند واگذار مینمایم که او بحال بندگان بینا و آگاه است.
واسه هوادهی که از دکتر هیچی نپرسیدم ولی از منشیش که پرسیدم گفت برو برو اصلا کارت به اونجا نمیکشه ماه دیگه آزمایش مثبت به دست میای منم نمیدونم دقیق چیه ولی فک کنم یه چیزی مثل عکس رنگیه ولی با فشار هوا وارد رحم میکنن تا اگه گرفتگی هست باز بشه
«بسم الله الرحمن الرحیم. أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ» سوره غافر آیه 44 کارهای خود را به خداوند واگذار مینمایم که او بحال بندگان بینا و آگاه است.
ممنونم زهرا جون ان شاءالله شماهم این دفعه برای عدم سقط بری
من این ماه نوبت داشتم ولی جور نشد ماه دیگه می خوام برم خدا کنه همه جواب بگیرین اخر همه هم من
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
عسلک جون اگه رفتی حتما بپرس از دکتر که بادکش ضرر نداره روزای نزدیک پری؟؟؟ ممنون
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
سلام فاطمه جون ممنون عزیزم لطف کردی پرسیدی آره خداروشکر آمارش خیلی بالاست ماه بانو جون شمارش اگه میخوای بهت بدم یا تو اینترنت سرچ کن و خودت زنگ بزن بپرس هرکسی برای یه دردی میاد پیشش حتما برای شما هم خوبه بادکش هم وسایلش از داروخونه میگیری و خودت برای خودت انجام میدی نیازی له دکتر نیست