2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

farzaaneh_fal

اینستا ایدیشه

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید
تلفنی میخام میشه شماره تلفنشو بدی

۰۹۱۹۸۰۰۲۷۷۴

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید
مرسی گلم چطور میگی کارش خوبه خودت ازش گرفتی؟

اره عزیزم. خیلی خوبه هم انرژیش هم صداش گرمه هم اصلا لفظ بد نمیاد.. انرژیتو نمیگیره مثل بعضی فال‌بین‌ها

اره یه فالگیر فوق العاده عالی میشناسم، مینو خانم اسمشه قبلا با روح کامرانی همکار بوده الان روح حیدری😅

شوخی کردم عزیزم حس کردم ناراحتی خاستم حالت عوض شه ،اما اصلا سراغ این چیزا نرو

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
اره یه فالگیر فوق العاده عالی میشناسم، مینو خانم اسمشه قبلا با روح کامرانی همکار بوده الان روح حیدری ...

6ماهه ناراحتم😁

دیگه راهی ندارم جز رفتن ب سمت فالگیرو دعانویس

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣